Akik szerint ez a Conchita Wurst Euroviziós éneklő szakállas nőimitátor szuper és jó, azok magyarázzák már el, hogy miért kell ez nekünk, mitől értékes ő, miért kell szeretni, hogy valaki ilyen?
Aki nem ismerné, a googleban keresse, számomra elborzasztó egy jelenség, képviselve egy érték nélküli világot.
Valami olyat, amiben egy egészséges ember nem érzi jól magát.
Tényleg ez a trend?
Egy férfi, aki (az még csak elmegy, hogy meleg, hiszen ez a magánügye, és ettől nem rosszabb ember másoknál) nőnek, sőt, luxusribinek van beöltözve, de szakállat növeszt, és énekesnőnek hiszi magát?
Hát könyörgöm! Pár évtizede az ilyeneket még bezárták!
És most ezt akarják trendnek beállítani?
Valami értelmes magyarázat jó volna, hadd tudjam, miért érték ez a ..."lény"?
Na az az idő szerencsére még nem jött el, hogy a nárcisztikus, semmitmondó Puzsértól kéne tanulnom... Mellesleg Conchita egy meleg, transzvesztita férfi, és nem próbálják transzexuálisnak beállítani, ahogy P. utalt rá (nyilván nagyon ért is a dologhoz...)
Amúgy főleg külföldi oldalakon rengetegen blogolnak arról(melegek, biszexek) hogy pozitívnak tartják Conchita győzelmét, és hogy talán az emberek kezdenek elfogadóbbak lenni...
"Az unokám megkérdezte,hogy ő most mi? Erre még én sem tudtam választ adni..."
lol, a mintanagyi/papi :DD
"Az unokám megkérdezte,hogy ő most mi? Erre még én sem tudtam választ adni..."
Talán benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!