Miért lett botrány ebből a képből? (Justin Bieber)
Jaj, ez a valami még mindig nem döntötte el, hogy fiú vagy lány? Ideje lenne.
Amúgy ha jól látom, egy templomnál van. Nem tudom, te mennyiben éreznéd normálisnak, ha valaki sportcipőben meg hülyegyereksapkában menne templomba... az a japánoknál is bunkóság.
Az oké, hogy nincs tisztában más nemzetek kultúrájával vagy szokásaival valaki, de ha már odapofátlankodik, alap, hogy utánanéz a helyi szokásoknak és tiszteletben is tartja őket, nem...?
Amúgy nem tudom, mi a botrány alapja, a kép alapján nekem ez jött le.
Ne foglalkozz a sok idióta Haterrel! Mind csak féltékeny Justinra ( vag a pénze, vagy a hírneve, vagy a stílusa/ jóképűsége miatt).
Csak ennyi történt:
Az Instagram közösségi képmegosztó portálra kedd este feltöltött, majd nem sokkal később eltávolított képek a szentély előtt imádkozva, és egy sintó pap mellett állva örökítették meg a fiatal énekest.
A fotók nagy felháborodást váltottak ki Bieber kínai rajongóinak körében, számos kommentárt eredményezve az Instagramon és a Twitter mikroblogon.
Egy későbbi Instagram-bejegyzésében Bieber elmondta, hogy amikor meglátta a szentélyt, arra kérte sofőrjét, hogy álljanak meg. "Tévesen azt hittem, hogy a szentély csupán egy imahely. Őszintén bocsánatot kérek mindazoktól, akiket megbántottam" - írta az énekes.
egy Belieber:*
utolsó...ne döntsd már el más helyett, hogy kire irígy, vagy nem...annyira de undorító, és többek között pont az ilyen nyomorékoknak köszönheti jb, hogy útálják...:D ezt váltja ki a rajongóiból...:D
nem vagyok gazdag, mégis megvan mindenem...jó telefon, normális autó, akkor megyek el szórakozni amikor akarok, mert van rá pénzem...(nem is reklámozom, csak most kivételesen, hogy érzékeltessem, semmi okom nincs arra, hogy irígykedjek másra, aki ugyanennyire tud élni...:D). akkor irígykednék, ha mondjuk pénzért örök életet lehetne venni...de azt ő se tudja elérni, akkor miben jobb az ő élete az enyémnél? :D
#6.Teljes mértékben egyet értek veled!
Nekem is mindenem megvan amire szükségem van autó, lakás stb...
De, egy ilyen nyomorult drogos férget nem majmolnék, mint ahogy, egy celebet sem.
Nem tekintendő példaképnek, viszont ahhoz az agymosáshoz szükség van rá, és a többi mű majomra, ami a világszinten folyik, így kell birkákat csinálni az emberekből, látom Magyarországon is sikerül, csak nevetni tudok rajtuk.:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!