Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért érdemli ezt az utálkozás...

Miért érdemli ezt az utálkozást Justin Bieber? Csak a botrányok miatt? (lent! )

Figyelt kérdés

ÉN NEM AZT ÁLLÍTOM, HOGY EZ AZ EMBER NEM HIBÁZOTT. Tudom, hogy hibázott többször is. De ezért utáljátok ennyire? Olvassátok légyszi végig!

Senki sem tudja pontosan, hogy miért, hányszor, mennyit, hogyan drogozott/ivott. Mondhatjátok, hogy a pénzért, hírnévért csinálta, de ez, szerintem hülyeség. Annyi pénze van, hogy szerintem azt sok ember el sem tudja képzelni. Hírnévböl meg úgyszintén, nem hiszem, hogy kellene neki MÉG. Most jelent meg nemrég egy albuma...

Én sem tudom, miért csinálja.

Lehet, hogy szerintetek most nagy hülyeséget mondok, de gondoljatok bele: valószínüleg a sztárok jó nagy része drogozott/ivott már sokat bulikon... Oké, JB kocsiba is ült ezután, na de, ha részeg, akkor hogyan legyen ennek tudatában???!!!

Van az, hogy szembeköpött egy rajongót, vagy megdobálta tojással a szomszédja házát.

Nyilván ezt sem úgy akarta. De képzeljétek már magatokat az ö helyzetébe. Olyan iszonyatosan nehéz élete van, hogy természetes, hogy IDEGES. Én más magyarázatot nem tudok elképzelni. Szórakozott egyet azon, hogy -"- és kész.

Igaz, nem így kellett volna csinálnia, hibázott. De nehogy már így leakadjatok ezeken.

Valószínüleg Justinnak elege van ilyenkor mindenböl. Csak képzeld el, hogy a fél világ utál.....

Ezzel nem az a szándékom, hogy az utálkozókat a másik oldalra fordítsam. Csak, JB az az énekes, akiben csak a rosszat látjátok! Pedig sokat segített rászorulókon, de ez már egy másik téma.:)

(ha pedig egyszerüen a zenéje miatt utáljátok, akkor miért nem szrjátok le, hogy mi van?? Miért kell hangoztatni, hogy Justin "így bunkó, úgy bunkó"???)

ÉS MÉG1SZER ELMONDOM, HOGY TUDOM, JB SZÖRNYEN VISELKEDETT, DE EZT NEM BIZTOS, HOGY MEGÉRDEMLI...:)

2014. márc. 30. 08:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem az a bajunk, hogy ezt mind-mind megcsinálja, hanem hogy úgy csinálja meg, hogy tudja, ez a példa lesz majd amit mutat a rajongóinak. Nem fogok itt neveket sorolni, de jó pár híresség van, akiken nagyobb/nagyobb volt a nyomás, mint Bieberen, és habár nem állítom, hogy ők nem voltak részegek, vagy nem fogyasztottak még soha könnyű drogokat, de példaértékű volt a nyilvánosság előtti viselkedésük, nem voltak ilyesféle botrányaik.

Te még egy naiv kislány vagy, aki rajong Justinért, mert lenyom pár szerelmes balladát, és "úúúdecuki", de egy idő után hidd el, neked sem lesz ez elég - már ha felnősz egyszer.

2014. márc. 30. 08:21
 2/14 A kérdező kommentje:

Értem.:)

És képzeld, nem vagyok "naiv kislány". Én Bieber-t a zenéje miatt szeretem, nem veszek róla példát amíg ilyen a viselkedése. Viszont a zenéje nagyon tetszik, és ezen bocs, de nem TUDOK változtatni.:)

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert úgy veszem észre, hogy ha valakinek azt mondják "Justin Bieber", akkor nem a zene jut eszébe, hanem ez a sok botrány.

2014. márc. 30. 08:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Látod, pont ezért mondtam, hogy naiv vagy.
2014. márc. 30. 09:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Már bocs, de miért is vagyok naiv??

Azt egyszerűen nem tudom irányítani, hogy milyen zene tetszik? És nem követem Justin példáját, a viselkedését elítélem. De a ZENÉJE nagyon tetszik, ezt nem tudom szabályozni.

Ennyit rólad.:)

2014. márc. 30. 09:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Az írásodból le tudom szűrni, hogy te se vagy több 14-nél.

Egyébként ja, elég naív vagy, és ha úgy van ahogy mondod, akkor mégis miért érdekel téged ez az egész?

Egyébként mifelénk csak azért utáljuk, mert b*ssza a fülünket a hangja. (Vagy csak mert ez a divat? :/...)

Ja, és igen.. b*ssza a fülünket a hangja, de ezt is csak azért mert a "raj" 13 évesek ezt a szart hallgatják füles nélkül az utcán, és már belém is belém idegződött, hogy utáljam.

2014. márc. 30. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt azért, mert az írásodból kivehető, másrészt, mert pl. van Nicki Minaj, van egy-két száma ami tetszik, de attól függetlenül csak egy évben kétszer-háromszor hallgatom, mert falra mászok a szövegeitől, attól az üzenettől, amit közvetít, és hogy az ilyen stílusra buzdítja a rajongóit. Szörnyű, amit leművel, nem tud példát mutatni. Igenis számít ez egy előadónál, annak ellenére, hogy a zenéje meg belemászik a füledbe.

Te leszel az, aki majd ha bepasizik, akkor itt nyavalyog, hogy "Jajj, a pasim le sem szar, nem foglalkozik velem, de azért vele maradok, mert SZERETEM". Azért érzed a kettő közötti párhuzamot?

2014. márc. 30. 10:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Azért érdemli meg mert egy 18 éves kis pöc$,semmit nem tett azért,hogy rászolgáljon erre a hírnévre,semmi tehetsége, a hangja még autotuneval is a béka segge alatt van,csupán egy báb akit dróton rángat a média mert egy újabb fejős tehenet látnak benne.

Érdekes anno amikor a Metallica kiadta a fekete albumot és világszerte óriási sikereket értek el,nem köpködték szembe a rajongóikat,nem dobálták tojással a szomszédjaikat.

Vagy ott van egy jobb példa:Ozzy,a Blizzard of Ozz kirobbanó sikere után egy rajongóját sem köpte szembe.

Jajj képzeljük magunkat az ő helyébe,hogy híres ez is csak a kamudumák közé tartozik,ez abszolút személyiség függő,valaki mindig is $eggfej volt csak arra várt, hogy ez még jobban kibontakozzon belőle

Sokat segített a rászorulókon?Ez a szöveg megy minden $eggfejnél akit megpróbáltok kihúzni a $zarból...köh..köhh..1d...Azzal bezzeg senki sem dicsekszik,hogy a Fade to Black életeket mentett az öngyilkosságtól.

Azért csinálja mert egy piszkos kis tehetségtelen búzi aki nem bírja elviselni,hogy az apja még most is molesztálja és nincs egy normális barátja.

2014. márc. 30. 10:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg mi a fa$zt kell sajnálni, jajj szerencsétlen a gyerek mert 20 évesen minden napjára jut 1-1 ferrari meg lamborghini azért mert bohóckodik egy kicsit a színpadon más napi 12 óra munkával meg épp,hogy megkeresi az élelemre valót diplomával mert csak ez a kosz meló jut neki.
2014. márc. 30. 10:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, egyszerűen ordít a válaszotokból, hogy ti is csak a rocker, jb utáló csoportot erősítitek.
2014. márc. 30. 13:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja és: TI MIT NEVEZTEK JÓ ZENÉNEK??
2014. márc. 30. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!