LTB999 kérdése:
Justin Bieber vagy The Beatles? Melyik a jobb? :D
Figyelt kérdés
Vélemény,indoklás. Tudom hogy a kettő nem ösösszehasonlítható de mégis.2014. márc. 10. 14:43
2/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem melyiknek jobb a zenéje?
2014. márc. 10. 14:46
3/20 anonim válasza:
a Beatles ... mert azon nőttem fel
Bieberről csak annyit tudok, hogy valami nyálas kölyök, de attól még lehet jó zenéje, viszont előítéletem van és nem vagyok hajlandó meghallgatni ... na, most akkor mi lesz?
4/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is a Beatles.
2014. márc. 10. 15:05
5/20 szántóvető válasza:
a beatles már ódivatú,eljárt felette az idő.talán a 40-es korosztályról tudom elképzelni hogy hallgatja,másokról nem.
6/20 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj választani, akkor Beatles.. Biebert meg nem is kommentálom inkább:D
7/20 anonim válasza:
#5 ja tényleg, igazad van Beethoven, Chopin és még sokan mások is tényleg ódivatúak
8/20 anonim válasza:
Szerintem sem összehasonlítható, annyival jobb a Beatles. A karrierjük elején ugyan ők is elég nyálgépek voltak, de a későbbi anyagaik nagyon egyediek és kifejezetten tetszenek. Ráadásul nagyban hozzájárultak a rock, mint stílus kialakulásához. Ehhez foghatót a kis ecsetfejű nem hiszem, hogy fel tud mutatni, ha csak a sokadik letartóztatáskor készült képei nem számítanak annak ...
9/20 anonim válasza:
17 vagyok és még a 12 éves öcsém is szereti a Beatlest te $eggfej
10/20 anonim válasza:
Kérlek, szerinted kitől vannak a király Beatles lemezeim? A 40-es korosztálytól, de én is nagyon szeretem őket. Nyilván én is rájuk voksolok, a mai bandákkal talán a One Directionnel lehet összehasonlítani (bár nem szeretem őket kifejezetten) mint Justinnal. Ez utóbbit inkább sajnálom, ebbe nőtt bele, hogy mindent a segge alá tesznek és farzsebből kifizet akármilyen bírságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!