Justin Bieber vagy The Beatles? Melyik a jobb? :D
a beatles és az one direction???atyaég milyen elvetemült párhuzam.utóbbi tényleg hányingerkeltő,agyonhypolt kitenyésztett műegyüttes.
7-es a klasszikus zene kortalan,évszázadokon keresztül megállja a helyét.lehet szeretni a bealest ma is,egyszerűen csak változnak az idők,arányait tekintve jóval népszerűbb volt a fiatalok körében évtizedekkel ezelőtt mint ma.
Justin.
De egyszerűen a Beatlest nem tudom meghallgatni. Beindítottam a Lucy in the sky with diamondsot hát úristen, tíz másodperc múlva kikapcs. Egy számuk se tetszik.
Justin zenéjét szeretem nagyon.
(úristen érzem a kemény lepontozást)
Te hulye vagy b******g?!
Kicsit lehiggadva: Ne emlitsd ezt a rohadt tetves b****t egy mondatban a korszakalkoto Bestles-sel!
Na igen, kicsit késve de a válaszokat elolvasva ketten foglaltak állást justin mellet. És ez szerintem nem kérdés! Egyértelmű, hogy a Beatles! És nincs igaza annak aki azt mondja, hogy lejárt meg nem hallgatja csak a 40-es korosztály! Sokan vagyunk még akik Beatlest hallgatnak és nem 40 évesek! Közbe jött itt a One direction na igen...
A lényeg, hogy kb a Beatlest meg még a nagy 60-as évekbeli zenekarokat próbálják másolni kinézetre, zenéjüket nem hallgatom. egy szó mint 100 a Beatles az egy olyan nagy sikerű és korszak alkotó zenekar amit több mint 40 év után is fent marad! A mai együttesek nem érnek fel hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!