Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin Bieber vagy The Beatles...

LTB999 kérdése:

Justin Bieber vagy The Beatles? Melyik a jobb? :D

Figyelt kérdés
Vélemény,indoklás. Tudom hogy a kettő nem ösösszehasonlítható de mégis.
2014. márc. 10. 14:43
1 2
 11/20 szántóvető ***** válasza:
100%

a beatles és az one direction???atyaég milyen elvetemült párhuzam.utóbbi tényleg hányingerkeltő,agyonhypolt kitenyésztett műegyüttes.

7-es a klasszikus zene kortalan,évszázadokon keresztül megállja a helyét.lehet szeretni a bealest ma is,egyszerűen csak változnak az idők,arányait tekintve jóval népszerűbb volt a fiatalok körében évtizedekkel ezelőtt mint ma.

2014. márc. 10. 19:43
 12/20 bigfec97 válasza:
100%
Te nem vagy százas xd A világ egyik legnagyobb zenekarát összemérni egy B*ZI-val????!!!!! Te tuti lány vagy...
2014. márc. 16. 16:55
 13/20 Dalmi.~ válasza:
83%
EGYÉRTELMŰEN JUSTIN BIEBER!! IMÁDOM!! <3
2014. márc. 17. 15:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
a beatles:)all you need is loveee
2014. márc. 22. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Justin.

De egyszerűen a Beatlest nem tudom meghallgatni. Beindítottam a Lucy in the sky with diamondsot hát úristen, tíz másodperc múlva kikapcs. Egy számuk se tetszik.

Justin zenéjét szeretem nagyon.

(úristen érzem a kemény lepontozást)

2014. ápr. 22. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ezzel csak az a baj, hogy justin zenéje nem zene csak erőltetett autotunéval összevágott fos
2014. ápr. 22. 22:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen a Beatles. Rájuk még így, 50 év után is emlékszünk, nem tudom, Justin sorsa mi lesz 5í év múlva... Na meg a Beatles maga írta a számait, Justin Biebernek meg ki tudja, ki , de biztos nem ő, és a minőség... össze se lehet hasonlítani
2014. jún. 19. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Te hulye vagy b******g?!

Kicsit lehiggadva: Ne emlitsd ezt a rohadt tetves b****t egy mondatban a korszakalkoto Bestles-sel!

2014. szept. 3. 21:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, kicsit késve de a válaszokat elolvasva ketten foglaltak állást justin mellet. És ez szerintem nem kérdés! Egyértelmű, hogy a Beatles! És nincs igaza annak aki azt mondja, hogy lejárt meg nem hallgatja csak a 40-es korosztály! Sokan vagyunk még akik Beatlest hallgatnak és nem 40 évesek! Közbe jött itt a One direction na igen...

A lényeg, hogy kb a Beatlest meg még a nagy 60-as évekbeli zenekarokat próbálják másolni kinézetre, zenéjüket nem hallgatom. egy szó mint 100 a Beatles az egy olyan nagy sikerű és korszak alkotó zenekar amit több mint 40 év után is fent marad! A mai együttesek nem érnek fel hozzájuk!

2015. júl. 24. 13:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem szeretem, de akkor már inkább Beatles. Justin Bitchber-től semmit nem bírok végighallgatni.
2017. okt. 29. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!