Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az igaz ugye, hogy justin...

Az igaz ugye, hogy justin biebernek most sehol nincs semmilyen koncertje?

Figyelt kérdés
nem, nem szeretem..sőt...:D csak meg akarok nyugodni egy dolog miatt...:D ha majd valakit érdekel a dolog, leírom...de igazából mellékes a történet. :D
2014. ápr. 18. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Nemrég fellépett egy fesztiválon, de egyébként mostanában nem lesz koncertje (vagy legalábbis nem annyira nagy, hogy hetekkel előtte bejelentsék)

Egyébként miért érdekel?

2014. ápr. 19. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:
van egy agysebész hülyegyerek, akiről amúgy köztudott, és már a múlt héten is ilyeneket írkált ki facebook-ra, hogy ő megy londonba jb koncertre, már meg is vette a jegyet...:D már akkor is sejtettem, mivel ugye a jb oldalán sincs egy darab koncert se meghirdetve...erre tegnap este feltette az i-re a pontot...kiposztolt egy képet(szerintem valami videóból szedte...), hogy mindjárt kezdődik a koncert :D és nem akartam hülyeséget írni, hogy tényleg nincs-e (mert azt viszont tudtam 100%-ban, hogy ha lenne, ő akkor se lehetne ott...angolul se tud szerencsétlen...).
2014. ápr. 19. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Justin most Los Angelesben van, úgyhogy biztos nem volt Londonban koncert. Elég okos gyerek lehet, ha úgy talál ki ekkora kamut, hogy még a helyszíneket sem egyezteti.xd. 1. voltam
2014. ápr. 19. 17:25
 4/8 A kérdező kommentje:

2 éve egy hazugság az élete :D de jót szoktam rajta nevetni :D

itt gyűjtöm az okosságait:

[link]

2014. ápr. 19. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ilyesmire, ha nem találsz adatot, legközelebb ilyen esetben elég rákeresni a sztárra, és megnézni, mikor jelent meg új lemeze utoljára. Turnézni lemezzel szoktak. Ha nincs turné, akkor is adnak koncerteket, de inkább helyieket, vagy műsorokba mennek.
2014. ápr. 22. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
De ez, amit csinálsz, személyiségi jogokba ütközik? A srác vajon tudja?
2014. ápr. 22. 20:09
 7/8 A kérdező kommentje:
tudja, persze. fő is a feje, de vannak jogi kiskapuk szerencsére, amit ő nem tud :D első sorban nevelő célzattal lenne ez az egész, csak az a baj, hogy nem igazán használ...pedig épeszű ember belátná, hogy ami ennyire nem megy, nem kéne eröltetni :D
2014. ápr. 22. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ilyesmivel engem sem tudnál megnevelni, pedig én nem irkálok ki baromságokat face-re. Egyszerűen nem ez a módja. Jó, tudom, nem az én dolgom, de most már érdekel, milyen jogi kiskapukra gondolsz.
2014. ápr. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!