Észrevettétek, h Robert Pattisonnak mekkora nagy feje van? :O
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 10:13
21/24 anonim válasza:
szerintem meg Tökéletes :D
Szeretem :)
Érdekes hogy a film 99%-nak tetszik és azaz 1%-nak olyan nagy pofája van leszolni őt... kiváncsi vok hogynézhetnek ki az ien kicikizős barmok..-.-xD
és sztem nagyonjo a neve is... nemis tudnék mást elképzelni a filmbe szinésznek.!...
22/24 anonim válasza:
2 vel előző vok:P
ott a pont!!!!!!!!!
23/24 anonim válasza:
Hiába istenítitek azt a majomfejű emós beütéses gyereket..., számomra akkor is csak egy nagyképű, idióta marad.
De még mindig nem értem miért olyan kib*szot szexi?????
Hiszen:
se nem jóképű (emós fej)
se nincs kidolgozott teste, csak ilyen satnya sovány...
és utálja a rajongóit, (ő nyilatkozta)
24/24 anonim válasza:
az ujhold télleg eléggé gáz film. de nézzétek meg a emlékezz rámot. pattison /akinek sztem nincs nagy feje, joképü és méghogy nincs kidolgozott teste?!..xD ezt vmi kövér diszno irhatta.../hatalmasat játszik benne az ember elfelejdkezik a sz@r twilight filmekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!