Észrevettétek, h Robert Pattisonnak mekkora nagy feje van? :O
Én nem azé kédeztem ezt h cikizzem, hanem h ti is észrevettétek-e már:D
És sztem igen jó színész és hát nem a legjobb énekes, de legalább tud énekelni:P
Nem kicsi, de nem is nagy szerintem... A testéhez képest szerintem nem az... Néhány képen tényleg nagy feje van, de nekem egyik filmben sem tűnt fel, hogy az lenne...
A tehetségről annyit, hogy a Twilightban tényleg nem alakított valami nagyot (szerintem), de a Little Ashesben igen!
Rákerestem a neten, de szerintem nincs nagy feje... :S
Amúgy nem értem miért csak a Twilight fanoknak tetszhetne, mert én nem vagyok az és nekem bejön. Laza, szinte mindig mosolyog ami elég fontos, és folyton viccelődik... Van kisugárzása és saját stílusa, ennyi...
A kisugárzás a legfontosabb, és neki van. Szerintem nem a külső a legfontosabb dolog...
Amúgy akik azt írták, hogy kicsit sem sexy, szerintük ki az? Kíváncsi lennék, nekik ki tetszik?!
Nem tetszhet mindenkinek ugyan az az ember...
mért mert akkora mint egy kutya ülve? vagy mert 16 éves korára túlzásba vitte és úgy néz ki mint egy tirex?
merthogy már sztem túlzás h így ki van gyúrva
azért mindennek megvan a határa(ettől még nem lesz vki jó pasi) színészkedéshez meg köze sincs-jacob szerepét is csak azért kapta meg m jó a teste(mondjuk el akarták töle venni a szerepet de aztán addig gyúrt/szószerint/ h az övé maradt!..nem tom én nem utálom v ilyesmi csak érvelek
jahj bocsi előző vok:
sztem a twilightos képeken azokon a qvára nagyon +szerkeztett képeken nagy feje van, de élőben pont jó:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!