Észrevettétek már, hogy Lady Gagának tök olyan feje van, mint Hitlernek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:52
1/14 anonim válasza:
xD szerintem nemhasonlít
De azért remélem abban egyetértünk, hogy legalább a teste jobb Gagának:D
3/14 anonim válasza:
Igen, az őrülteknek van egy jellegzetes arckifejezése. Amúgy nem.
5/14 anonim válasza:
Tényleg, és az Alejandro klipjében nácziakkal vonaglott! Biztos ő is náczista!
De akkor miért pártolja a b..zikat, és miért botránkoztatja a keresztényeket? Nem értem az összefüggést.
Lehet hogy tudathasadásos szegény.
6/14 anonim válasza:
ma 18:45 olyan ostoba vagy te jó ég... Szerintem ne írj véleményt valakiről ,akit nem ismersz egyáltalán... -.-
7/14 anonim válasza:
Semmi hasonlosagot nem tudok felfedezni. Miben hasonlitanak szerinted kerdezo? Azon kivul, hogy mindketto emberi leny.
8/14 anonim válasza:
20:13!
Ha nem érted a viccet, inkább ne szólalj meg!
Lady Gaga egy mocskos b..zi k..rva!!
K..rva anyád Lady Gaga!
9/14 anonim válasza:
Ja ... rád emlékszem,te vagy az a vallási fanatikus elmebeteg. Azt nem értem ,ha szerinted Gaga maga a sátán,meg náci meg nem tudom micsoda ,akkor miért írsz MINDEN EGYES VELE KAPCSOLATOS kérdésre??? Te szerencsétlen,kezdj inkább valamit az életeddel ,ne másokra irigykedj hogy elértek valamit...
10/14 anonim válasza:
Előző kettő!
Mindketten trollok vagytok! A véleményt kell kifejteni, nem összetrollkodni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!