Kyrie kérdése:
Észrevettétek a Harry Potter 7. részének ( A halál ereklyéi - film változat) 2 felében ezt a bakit? SPOILER
Figyelt kérdés
Ebben a részben Piton emlékében van egy rész amikor Dumbledore-ral beszélget Piton, és egyszer csak egy őzsuta alakú patrónust küld ki az ablakon, majd tovább beszélget Dumbledore-ral. Ez volt az a patrónus, ami a hetedik rész első felében megmutatta Harry-nek, hol van Griffendél Godrick kardja. Nah most ezzel az a gond, hogy Dumbledore a hatodik részben halt meg, tehát nem lehetett ott amikor Piton küldte a patrónust. Szóval akkor most Piton médium is volt és a jövőbe is látott, és fél év alatt ért oda a patrónus vagy csak egyszerűen bénák a készítők, és úgy is elkövetnek egy ekkora bakit, hogy ott ül mellettük J. K. Rowling? :D Véleményeket szeretnék.2011. aug. 19. 00:17
1/6 anonim válasza:
Ez nem baki, csak te nem olvastad a könyveket!
A patrónus, amit Dumbledore-nak igézett meg csak arra volt, hogy megmutassa neki, még mindig szerelmes Lilybe, és azon kívül, hogy kiszökellt az ablakon az az őzsuta nem ment sehová. Amit Harry-nek küldött az egy másik volt, másik időpontban, de annak a megigézésének pillanatát nem láttuk a filmben (a könyvben sem, ami azt illeti).
2/6 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első mondja. A két patrónusnak különösebben nincs köze egymáshoz.
3/6 anonim válasza:
Igen, ez történik, ha valaki csak a könyveket olvassa. Így gondolom alapba nem érthető Piton története. :/
4/6 A kérdező kommentje:
igen, én nem olvastam a könyvet mivel úgy akartam megnézni a filmet, hogy ne egész végig az járjon a fejemben, hogy ez egy szar:D voltam már így filmmel, konkrétan az alkonyattal, aminek mind a négy részét elolvastam. az elsőt az előtt néztem, hogy olvastam volna, az tetszett. a másodikat előbb olvastam, és aztán néztem meg a filmet, az még elment. de a harmadik már botrányosan rossz volt szerintem, legalábbis a könyvhöz képest. de van olyan ismerősöm aki nem olvasta és tetszett neki, és ráadásul nem is lány.készülök rá hogy elolvassam őket. csak így annak aki szintén csak a filmet látta elég érthetetlen hogy mi történik.
2011. aug. 22. 11:31
5/6 A kérdező kommentje:
* mivel így úgy tűnik, hogy az az a patrónus, amit Harrynek küldött
2011. aug. 22. 11:33
6/6 anonim válasza:
Nem, csak valahogy át kellett vetíteni, hogy Piton küldte annak idején, ezért bejátszották azt a jelenetet a gyengébbek kedvéért - Ne vedd magadra, általánosságban mondtam! :) Túlbonyolítottad egy kicsit. Piton zseniális varázsló volt, de azért a jövőt nem látta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!