Tokio Hoteles Bill szerintetek is hasonlit külsöleg Michael Jacksonhoz?
Nem hasonlít... Szerintem Billnek is megvan a saját egyénisége.
Egyébként... Elszomorító, hogy milyenek itt az emberek. Elhiszem, hogy a Michael Jackson rajongóknak rosszul esik, ha valaki rosszat mond a kedvencükről. De erre nem az a megoldás, hogy Billt kezditek szekálni. Én is felhúztam magam, hogy itt mocskolódik mindenki Billről, aki a kedvenc énekesem a kedvenc együttesemben, de nem mondom azt, hogy jó, akkor meg "Michael a hülye!!", mert ez elég gyerekes viselkedés, lássuk be.
Tényleg ennyire utáljátok Billt? Na ne már... Nem ismeritek, és mégis egyesek olyanokat írnak, hogy felakasztanák:O
Oké, lehet, hogy Bill nem ért el (még) annyi mindent, mint MJ. Viszont még csak 22, plusz nézzetek már körbe, melyik együttes is nyeri mostanság a díjakat. Egyébként meg a Tokio Hotelről is lehet tájékozódni, Bill és a tesója már 7 éves koruk óta zenélnek, aztán az egész gyerekkoruk ráment arra, hogy az álmukat megvalósítsák, nem voltak ám gazdagok, ők írják még most is a zenéiket, sorra nyerik mostanában a díjakat! Szóval igenis már rengeteg mindent elért Bill meg a zenekara is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!