Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tokio Hoteles Bill szerintetek...

Tokio Hoteles Bill szerintetek is hasonlit külsöleg Michael Jacksonhoz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
88%
Én Jacksont még a mostani állapotában is jobban megcsókolnám, mint a Bill gyereket. (pedig lassan már 4 hónapja nem él)
2009. okt. 6. 19:26
 12/65 anonim ***** válasza:
86%
én szívesebben lennék "szétesett múmia" mint egy buznyák (Bill Senkiházi).:) de ne félj, alaptalan amit a barátnőid mondanak, mert ez a Tokio Hoteles hülyegyerek soha nem lesz olyan mint Michael Jackson.akármennyire teper, akkor sem :) mert csak egy kis buuuuziiii :D
2009. okt. 6. 19:28
 13/65 anonim ***** válasza:
74%

hát már bocs de én örülnék a helyedbe ha azt mondanák a kedvencemre h michael jacksonra hasonlít..de neked ugy látszik nem tetszik vagy nem is ismered...de am bill egy herma getzi már bocs de h tetszhet??..rossz a felfogásod vagy még gyerek vagy..egy bu zi mér tettszik? körömlakkot is használ ba z meg.. nem is értem h lett híres ez a s zar tokio hotel. csak ovisoknak vagy a gyöker eknek tetszik.

lefogadnám h a semmiről énekelnek..

2009. okt. 7. 00:29
 14/65 anonim ***** válasza:
81%
Michael Jacksonra SENKI sem hasonlít! TH Bill meg még a fehér zoknijáig sem érhet fel Michaelnek.
2009. okt. 7. 16:55
 15/65 anonim ***** válasza:
93%

Igen? Neked Michael egy szétesett múmia!

Na ide hallgass! Kb. 200 nagy díjat bezsebelt élete során, amire a zuhanóban lévo Tokio Hotel sosem lesz képes! Ha 10 díjat szereznek egész pályafutásuk során akkor emelem kalapom.

Michael Jackson neve fogalom lett, volt saját stílusa, óriási szeretet volt benne és nagyon nagy szive volt. Mindig, mindenkin segített. Egy igazi zseni és muvész volt, szóval kuss!

Ezzel szemben TH Bill csak egy kis kocsog, aki divatol. Legalább énekelni tudna, nem ártana neki egy kis tehetség.

2009. okt. 7. 17:07
 16/65 anonim ***** válasza:
9%

17:17(utolsó)

Na te is ide figyelj.MJ egy szétesett múmia volt.Méghozzá egy pedofil ge.ci szétesett múmia.Le van szar.va a nagy díjaival,meg azzal is hogy képes volt ott ugrabugrálni.Erről ennyit.A másik meg,hogy én se szeretem a TH-t,sőt...,de akkor sem gec.izek le senkit.Ismered Bill-et a valóságban?Nem lehet h kicsit más,mint amit a médiának mutat?Még egyszer mondom,utálom a TH-t,de akkor se gec.izek,mert a Bill legalább nem egy [pedofil] b.uzi.Hát ennyi.Úgyhogy neked is kuss!

2009. okt. 7. 17:35
 17/65 anonim ***** válasza:
85%
17:35, te talán ismered Billt valójában?:D bírom az ilyen hülye érvelést :D amúgy meg Jackot sem ismered szóval ne verd a nyálad...a pedofilos dolgok HAZUGSÁGOK most vallotta be egy fiú - akit elvileg molesztált - hogy az apja kényszerítette erre. ezért ment tönkre. előbb néznél utána a dolgoknak mielőtt itt osztod az észt,amiből neked sincs sok... :)
2009. okt. 7. 19:00
 18/65 anonim ***** válasza:
90%

17:35!

Nem ismerem Bill-t a valóságban, de te ismerted Michaelt?

Tudod mindenki magából indul ki, a pedofil dolgok ki.bszott hazugságok, amiket olyan emberek találtak ki, amilyen te is vagy!

Michael egy angyal volt, segített a gyerekeken!

Szétesett múmia esetleg te vagy... méghozzá lelkileg szétesett! Szóval már áshatod is el magad, Michael Jacksonról meg le lehet szállni!

Megjegyzem, ha te tudnál így ugrabugrálni akkor nem vernéd itt a melled az irigységtol...

2009. okt. 7. 19:15
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

utolsó hozzá szóló! pacsi!

téll igaz h jacko nagylelkű volt, azt nyilatkozta egyszer, h átölelné a legnagyobb gyilkosokat akik börtönben vannak. gyerekeket támogatta , soha nem vetemedett volna pedofiliára!! nézzétek meg a earth song számot...STB

2009. okt. 10. 12:20
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

Az a "szétesett múmia" igen is hatalmas tehetség volt. Ez a TH féleség még együttesen sem érne fel Michael Jackson kis lábujjáig sem!

Egyébként alapból nem értem miért kell híres embereket egymáshoz hasonlítani? Ha sikeres akar lenni, egyedi legyen, és önmaga.

2009. okt. 10. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!