Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tokio Hoteles Bill szerintetek...

Tokio Hoteles Bill szerintetek is hasonlit külsöleg Michael Jacksonhoz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb. 13 éves lehet, nem 19 :-)

Amúgy a normális 19 évesek nem rajonganak a Tokio Hotel nevezetű fostengerért.

2009. okt. 26. 10:36
 52/65 A kérdező kommentje:

Hát, az nem kortol függ, hogy hagyok e ki betüt képelés közbe :D

egyszerü figyelmetlenség

am 19 vagyok tényleg :D Károlyin tanulok Japán szakon

és ha ovodás szinten beszélek veletek, az azért van, mert egy ovis is előbb megérti a kérdést, mint ti, és nem kezd el másrol beszélni

2009. okt. 27. 20:35
 53/65 anonim ***** válasza:
52%
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDxDxDxDxD:D:D Muhahahaháháháháháháháháá!! dejó,h megnéztem ezt a fantörpikus kérdést és rá ezeket a fantörpikus válaszokat! feldobta a napomat ,már a hnap reggelem is jó lesz:D amúgy ha mindenki ennyire érvelget akkorén azt mondom, igen hasonlít rá a mostani állapotára,szegény Jackson már aszalt :/..olyan mint most Bill gyerek-.-:D
2009. okt. 28. 21:08
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem.semmilyen tekintetben.
2009. nov. 11. 21:15
 55/65 anonim ***** válasza:

Idióta...Gondolkodj már előtte mielőtt "megszólalsz"

Szánalmas milyen emberek vannak már ebben a mai világban!

2009. dec. 29. 14:56
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
csak próbál hasonlítani rá.
2010. jan. 15. 11:22
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
Na jó őszintén megmondom A Toki Hoteles Bill fingom sincs hogy néz ki.Igaz nem tudom hogy milyenek a dalai de azért a gyereket nem kéne szétfikázni.Michael jacksonról meg nem kéne rosszakat mondani főleg hogy meghalt :( megbántod ezzel a rajongókat! :'(
2010. jan. 20. 21:24
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

hát gyerekek.....jót nevettem most az előbb az előző irásokat olvasna...és félre ne értse se Jackson se a fanok....

azon nevettem ien jót amiket irtatok a kiss billről meg a fos bandájáról :Đ

ember gondolkozz már el rajta mien kérdést tettél fel:D nevetséges:D Jacksonnak közelébe sem ér sem külsőre sem belsőre semmihez sem képest bill sem a csicska bandája!!!

ezt jól jegyezd meg.:D

2010. márc. 4. 16:27
 59/65 anonim ***** válasza:
52%
jól van, ne vitatkozzatok már! kedves kérdező, ha azért beszélsz velünk ovis szinten, mert nem értjük, amit írsz, az azért van, mert ovisnak kezelsz bennünket... de nem kezdek újabb vitát, és nem offolok. a kérdésre: nem hasonlít...
2010. máj. 2. 00:59
 60/65 anonim válasza:

Michaelhez senki sem hasonlít :D Se külsőleg se belsőleg...az már más hogysokan PRÓBÁLNAK rá hasonlítani de hiába :D

Jah és Michaelt ne hívjátok szétesett múmiának és Billt se fikázzátok!Mindenkinek más az ízlése és ezért még nem kell bántani!

2010. máj. 4. 16:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!