Tokio Hoteles Bill szerintetek is hasonlit külsöleg Michael Jacksonhoz?
Juj de véditek,azt a pedot.Szerintem is az voltnem csak az egyik előttem válaszoló szerint(akit ti úgy szidtok).
Lehet,hogy a karrierjéről sokat tudtok,de a magánéletéről semmit.Úgyhogy ne védjétek amíg nem ismeritek.Ennyi.
köszönöm :) Igen valoban ezvolt a kérdés, hogy külsöleg
Mert ugye egy időben Bill haj ais oylyan volt és az arca is néha oylan beesettke szegénykémnek
Azmeg h mitgondoltok rola em izgat, én is hasonlokat Jackorol-.-
Úristen! Hány éves vagy? 11? Egy mondatba ne merd rakni Jackson-t billel!... MÚMIA??? szerinted múmia? mert a bill drágád hogy néz ki? nem mint egy anorexiás kitágult s*ggű b*zi? szerinted mi a zene? az hogy 16 éves kisfiúknak megírják a "nagyok" a zenét, a szöveget, és aztán nyomnak egy kis playback-et egy koncerten, és lám: mindenki nyalja a seggüket. Egyszer olvass már utána milyen élete volt Jacksonnak, és hogy jutott el oda, ahova. Mennyi kitartás kellett, hogy végigcsinálja.
Erre egy ilyen kis csicska lemúmiázza, és billhez hasonlítja. Gratulálok drágám:)
De szerintem nektek nem ártana egy kis szövegértést gyakorolni
Az én kérdésem ugyanis nem arra irányult, hogy melyikük ért el többet, vagy hogy zenei téren ki jobb.
Természetes, hogy Bill a maga életéveivel nyomába se érhet Jackonak. MÉG!!!
De én a KÜLSÖjükre vonatkozó kérdést tettem fel
Mi az hogy MÉG? SOHA NEM FOG!!! Egy rohadt b*zi,semmi egyénisége,semmi tehetsége nincs...pár év aztán azt se tudják ki az...Michael történelem...örökké fog élni...Az a kis p*cs egy NAGY senki mellette...
Kinézetre meg csak annyit hogy QRVÁRA NEM!!! hasonlít...itt sincs semmi egyéniség,csak egy tömegcikk...Szánalmas...
előző vagyok:D
Jó vagy petra oltsuk a csicska g*ciket XD
Ja véleményewmről csak ennyit...:
Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!