Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tokio Hoteles Bill szerintetek...

Tokio Hoteles Bill szerintetek is hasonlit külsöleg Michael Jacksonhoz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 18:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%

Juj de véditek,azt a pedot.Szerintem is az voltnem csak az egyik előttem válaszoló szerint(akit ti úgy szidtok).

Lehet,hogy a karrierjéről sokat tudtok,de a magánéletéről semmit.Úgyhogy ne védjétek amíg nem ismeritek.Ennyi.

2009. okt. 11. 15:47
 22/65 anonim ***** válasza:
84%
15: 47 úgy beszélsz mintha te ismernéd...
2009. okt. 11. 16:44
 23/65 anonim ***** válasza:
0%
Attól még, hogy szeretitek Jackot, nem kell lehordani mindennek a másik kedvencét. Azt hiszem a kérdező nem ezért tette fel a kérdését... És nem az volt a kérdés, hogy Bill tud-e úgy énekelni, mint Ő (mert nyilvánvalóan senki sem tud...), hanem hogy hasonlít-e rá KÜLSŐLEG? Vissza lehet ülni az első osztályba, ha nem tudtok olvasni/értelmezni.;) Amúgy szerintem igen, hasonlít külsőre...vagyis hát láttam Billről pár képet, amik eléggé furára sikeredtek :D de szerintem úgy a korrekt, ha azt mondjuk, hogy mind a kettő inkább egy külön egyéniség. Ez az én véleményem :)
2009. okt. 13. 18:29
 24/65 A kérdező kommentje:

köszönöm :) Igen valoban ezvolt a kérdés, hogy külsöleg

Mert ugye egy időben Bill haj ais oylyan volt és az arca is néha oylan beesettke szegénykémnek

Azmeg h mitgondoltok rola em izgat, én is hasonlokat Jackorol-.-

2009. okt. 13. 18:53
 25/65 anonim ***** válasza:
90%

Úristen! Hány éves vagy? 11? Egy mondatba ne merd rakni Jackson-t billel!... MÚMIA??? szerinted múmia? mert a bill drágád hogy néz ki? nem mint egy anorexiás kitágult s*ggű b*zi? szerinted mi a zene? az hogy 16 éves kisfiúknak megírják a "nagyok" a zenét, a szöveget, és aztán nyomnak egy kis playback-et egy koncerten, és lám: mindenki nyalja a seggüket. Egyszer olvass már utána milyen élete volt Jacksonnak, és hogy jutott el oda, ahova. Mennyi kitartás kellett, hogy végigcsinálja.

Erre egy ilyen kis csicska lemúmiázza, és billhez hasonlítja. Gratulálok drágám:)

2009. okt. 19. 17:38
 26/65 A kérdező kommentje:
19 vagyok, nem 11
2009. okt. 19. 17:40
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha a zenéjét nem is szeretd, legalább annak nézzél utána hogy a zenei világban a 2 ember mit ért el! A te imádott fanom még nem is élt mikor Michael Jackson már sztár volt, a saját szövegével, zenéjével, egyéniségével! E mellett senki nem nézhet el! El kell ismerni, mert a tény az tény!
2009. okt. 19. 19:56
 28/65 A kérdező kommentje:

De szerintem nektek nem ártana egy kis szövegértést gyakorolni

Az én kérdésem ugyanis nem arra irányult, hogy melyikük ért el többet, vagy hogy zenei téren ki jobb.

Természetes, hogy Bill a maga életéveivel nyomába se érhet Jackonak. MÉG!!!

De én a KÜLSÖjükre vonatkozó kérdést tettem fel

2009. okt. 20. 15:24
 29/65 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy MÉG? SOHA NEM FOG!!! Egy rohadt b*zi,semmi egyénisége,semmi tehetsége nincs...pár év aztán azt se tudják ki az...Michael történelem...örökké fog élni...Az a kis p*cs egy NAGY senki mellette...

Kinézetre meg csak annyit hogy QRVÁRA NEM!!! hasonlít...itt sincs semmi egyéniség,csak egy tömegcikk...Szánalmas...

2009. okt. 20. 19:44
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok:D

Jó vagy petra oltsuk a csicska g*ciket XD

Ja véleményewmről csak ennyit...:

Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!

2009. okt. 20. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!