Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » AA Barátok közt Kingája...

AA Barátok közt Kingája (Balogh Ednina), hogy tud egy ilyen csövessel élni és gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Nem minden a külső, de szerintem ez az ő esetükben( bomba nő- ocsmány ember) elég szembetűnő! Mi a véleményetek?

[link]

2013. márc. 12. 11:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"A hidrogénezett haj az tényleg gáz, de amúgy egyáltalán nem ronda pasi. A férfiaknál k*rvára nem az a lényeg, hogy szép, szabályos vonásai legyenek. Én személy szerint jobban tudok vonzódni egy sármos pasihoz, akinek még kisugárzása is van. :)"

Látom már valaki utána írta, hogy nem ezzel van, hanem mással. Azért nehogy azt mond, hogy ez a faszi sármos!

2013. márc. 12. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Most a kérdés szempontjából lényegtelen, hogy kivel van. :) És arcra szerintem igenis sármos, én nem rúgnám ki az ágyamból, ha mellé megfelelő személyiség és kisugárzás is társulna (a külső önmagában nagyon kevés).

(Bár őszintén szólva erősen kétlem, hogy megfelelne az ízlésemnek, már csak a stílusából ítélve is! De hangsúlyozom, nekem inkább a stílussal van bajom, nem a vonásaival!) )

2013. márc. 12. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:
hát nem tudom hogy ez a csávó ki, de akinek gyerekt szült és aki a férje azt Som Krisztián-nak hívják, és nem ő van a képeken amiket linkeltél
2013. márc. 12. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:
a csávó a képen vlmi Alex "civil" és 14 évvel idősebb a csajnál
2013. márc. 12. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismered a dalt?

Money money money must be funny.....

Pénze van tuti,és gondolom úgy felnyal a lukába,hogy visít az orgazmustól és biztos jól odapászít neki.

2013. márc. 12. 12:31
 16/19 anonim ***** válasza:
2013. márc. 12. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem a balog edina kib..szott randa kockafejü p..csa
2013. márc. 13. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Balogh Edina nekem nagyon tetszik, de csak sötétebb szőke vagy barna hajjal. A túl világos szerintem nem áll jól neki. :S

Amúgy a 2 csávóval semmi baj nincs, férfi szemmel mondom. Akit a férjének hitettek, szerintem az elég feltűnő és megnyerő külsejű, míg az igazi férje inkább olyan átlagos.

2013. ápr. 16. 00:27
 19/19 anonim ***** válasza:
*hittetek
2013. ápr. 16. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!