Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem akarok gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem akarok gyereket, akkor szakítanunk kell, ugye?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, nyáron összeköltözünk és sokszor felhozza a gyerek témát, amitől még a hideg is kiráz. 20 évesek vagyunk, nem azzal akarok foglalkozni,hogy egy gyereket pelenkázok és nem is szeretem őket.Jöhettek a"majd később akarsz" dumával, de hiába..mert egyáltalán nem bírom őket elviselni...Meg lehet ezért kövezni, de én sem kövezem meg azt, aki szül 5 gyereket.

Szeretem a párom, nagyon is és el is tudom vele képzelni a hátralevő életem.. mindig is mondtam neki,hogy én nem szeretnék soha gyereket, ő is mindig azzal jön, hogy majd később meggondolom magam és sorra fogom szülni őket.

Én vagyok a lány.

Szakítás lesz ebből, ugye?

2013. febr. 27. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát ha komolyan gondoljátok és már ott tartotok, hogy minden megvan a boldogsághoz, ház, kocsi, sok pénz stb és már csak egy gyerek hiányzik, akkor el lehet gondolkozni a szakításon. Vagy ha nem szereted, akkor előbb is.
2013. febr. 27. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Előbb - utóbb sajnos igen, ha kesőbb is így fogod érezni.
2013. febr. 27. 21:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj,hogy ha minden meglenne a boldogsághoz és egy gyerek szakítaná szét..:(
2013. febr. 27. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
2%
Gyereknemzés az élet értelme.
2013. febr. 27. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.Ha ennyire nem egyezik a jövőképetek,akkor nincs értelme.
2013. febr. 27. 21:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

ha nem most akar, hanem a jövőben, akkor szerintem ne szakítsatok. légy őszinte, mondd, h te annyira nem vagy oda a gondolatért. de nem kell ezt 20 évesen kenyértörésre vinni. nem ebben a korban dönt az ember a gyerekvállalásról. élvezzétek az életet kettesben, ez meg majd idővel kiforrja magát.

ha ő most akarna nekiállni babót gyártani, az sajnos más helyzet. akkor szakítás...

2013. febr. 27. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

Hat ha meggondolod magad az nem holnap lesz hanem jo par ev mulva. Ha a parod nem most akar gyereket akkor mondd meg neki h fogja be a szajat feleslegesen traktal ezzel sot szerintem csak ront a helyzeten. Ha mar mostanaban szeretne akkor szakitani kell majd ja.

En 27 vagyok, meg tavaly is meg mertem volna eskudni h sose lesz gyerekem, 20 evesen meg hajjaj :D most vagyok ott hogy TALAN ha lenne megfelelo partner hozza, TALAN elgondolkoznek rajta h legyen. De en meg mindig nem szultem sorra meg meg mindig nincs bennem a vagy ra pedig mar 27 vagyok, mar tenyleg illene...

2013. febr. 27. 21:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem az életem értelme a gyereknemzés. Az lehet,hogy a tiéd az, de az enyém nem. Miért nem lehet ezt megérteni,hogy nem egyformák az emberek?
2013. febr. 27. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:

"Gyereknemzés az élet értelme"

Egész biztos vagy te ebben?

2013. febr. 27. 21:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, és én sem szeretnék gyereket, szóval nagyon is megértelek.

Ha viszont ő szeretne, akkor tényleg el kell gondolkodnotok. Nem azt mondom, hogy szakíts, de beszéljétek ezt meg, nehogy később átverve érezze magát bármelyikőtök is. Ez olyan dolog, amiben azért legalább valamennyire egyeznie kell a feleknek, hiszen különben valaki boldogtalan lesz.

Sajnos erről beszélgetnetek kell. Lehet, azt mondja, akar majd, de nem most, ezért még egyelőre nem kell lépnetek, de lehet, azt mondja, neki nagyon fontos, és nem akarja "pazarolni az idejét"... Sajnos ezt tényleg csak a megbeszéléssel tudjátok megoldani, sunyizni nem szabad, az senkinek sem lesz jó. :(

2013. febr. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!