Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem akarok gyereket, akkor szakítanunk kell, ugye?
5 éve vagyunk együtt, nyáron összeköltözünk és sokszor felhozza a gyerek témát, amitől még a hideg is kiráz. 20 évesek vagyunk, nem azzal akarok foglalkozni,hogy egy gyereket pelenkázok és nem is szeretem őket.Jöhettek a"majd később akarsz" dumával, de hiába..mert egyáltalán nem bírom őket elviselni...Meg lehet ezért kövezni, de én sem kövezem meg azt, aki szül 5 gyereket.
Szeretem a párom, nagyon is és el is tudom vele képzelni a hátralevő életem.. mindig is mondtam neki,hogy én nem szeretnék soha gyereket, ő is mindig azzal jön, hogy majd később meggondolom magam és sorra fogom szülni őket.
Én vagyok a lány.
Szakítás lesz ebből, ugye?
Nem kényszerítheti rád a gyereket, és te sem kényszerítheted rá, hogy ne vállaljon, ha az a vágya, hogy egyszer családja legyen.
Én annó ezért (is) léptem le a barátomtól, mondjuk ő idősebb volt és egy korábbi házasságából már volt gyereke, tehát nem a felnőtt életét elkezdő fiatal. Egy ideig elvoltunk, aztán nekem fontos volt a család, a gyerekek, viszont nem akartam bepalizni egy "véletlen" terhességgel.
Szerintem a családalapításhoz még úgyis fiatalok vagytok és ráértek, egy kicsit élvezzétek közösen az életet és úgyis kiderül. Én két gyereket akartam mindig, aki a férjem lett végül az állandóan 4-et mondogatott, végül mégis kettő lett, mert a második után belátta hogy ennyi elég. Szóval lehet, hogy a te párod is addig akarja hogy sorra potyogjanak a babucik, amíg nem obégat ott az első...
Viszont te is adj még időt magadnak. Attól, hogy más gyereket nem tudsz elviselni, az nem jelenti azt, hogy 25 évesen nem zsongsz be, hogy legyen már és kétségbeesetten írod a Teherbeesés fórumra, hogy leesett a hőm, most lesz baba vagy nem?
Na meg a saját gyerek tök más. Én se szeretek minden gyereket, 20 évesen engem is inkább idegesítettek, mint gyönyörködtem a bájos babapofikban.
Úgyhogy nem biztos, hogy ebből szakítás lesz, nem 35 feletti, a szülőkorból kifutni készülő nő vagy, akinek azonnal kell döntenie. Jegeljétek a témát még legalább 2 évre.
Előzőnek: ugyan, 20 éves, most összeszorított térddel vonuljon apácazárdába és ássa el magát?
Bőven ráérnek erről dönteni.
"Mi lesz, ha véletlenül terhes maradsz? Tökéletes védekezés nincs."
ez 20 évesen akkor is lehet probléma, ha akarna gyereket, csak nem ilyen fiatalon". most nem kellmindent arra kenni, h nem akar gyereket. ennyi idősen a legcsaládcentrikusabb lánynak is fejtörést okozhat a teherbeesés. én pl egész életemben szerettem volna gyereket, de 20 évesen azért kivert volna a víz egy váratlan gyermekáldástól.
Párom barátnői között is több olyan lány volt, aki egész kamaszkorában és huszonévesen is azt hirdette, hogy neki aztán soha. Aztán hűszas éveik második felében elkezdték mondani, hogy talán azért...
Szóval én azt gondolom, hogy 20 évesen hűtsd le, hogy ne cseszegessen téged ezzel és élvezzétek az életet. Ha 5 év múlva együtt vagytok és még mindig ugyanitt vagytok, akkor lehet, hogy érdemes meggondolni a szakítást. De per pillanat inkább próbáljatok együtt élni, abban is van elég kihívás. Az én párom 30 és nálunk tényleg aktuális majdnem ugyanez a kérdés és már van is jelentősége a kapcsolat jövője szempontjából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!