AA Barátok közt Kingája (Balogh Ednina), hogy tud egy ilyen csövessel élni és gyereket szülni?
Nem minden a külső, de szerintem ez az ő esetükben( bomba nő- ocsmány ember) elég szembetűnő! Mi a véleményetek?
személy szerint engem ez a sorozat nem érdekel, főleg nem hiszem el, hogy valaki 1998 óta nézi
a másik nem mindegy ki mit csinál és kivel van
hidegen hagy N
Nézd, én elhiszem, hogy a hidrogénezett "bájermünkhen" frizurás ürge (most már mondjuk emberibben néz ki) helyett te is nagyon szívesen kielégítenéd Edina igényeit, ezért zavar, hogy nem te ülsz mellette azon a fényképen. Meg kell hagyni, Edina még mindig nagyon jól néz ki, tehát az ízléseddel semmi baj.
De neki meg nem te jössz be, hanem a mostani férje. A franc se tudja, lehet, hogy neki tetszik, esetleg jó az ágyban vagy valami más miatt ragaszkodik hozzá.
Konkrétan már réges-régen nem ezzel a csávóval van, hanem ez lett a férje:
Amúgy meg Balogh Edina sem bombabő és ráadásul olyan "gagyi" szegény.
Millió és egy oka lehet annak, hogy együtt vannak.
Mi is hasonlóképp nézünk ki a párommal. De ez semmit nem számít. Persze volt már, aki megkérdezte, hogy tudok ilyen emberrel együtt lenni? De miután megismerték, mindenki megértett. Mert vannak esetek, amikor a belső tényleg százszázalékosan felülírja a külsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!