Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek valakit azért mert nem szeretne gyereket? Lehet így tartós párkapcsolatom egyáltalán?
Találhatok lányt úgy hosszú távra, hogy nem szeretnék gyereket, vagy az összes nőre rájön majd egy idő múlva, hogy szeretne gyereket? Vagy ezért már rossz ember lennék?
Szeretem a gyerekeket, de saját gyermeket nem szeretnék.
(Emiatt nem volt még tartós kapcsolatom)
29/f
Dehogy ítélem el. A te életed, te dolgod... Én is ezt éreztem régebben, most pedig nem tudom szeretnék-e, persze idővel lehet majd szeretnék...
Tényleg ha komoly kapcsolatot akarsz akkor csak olyannal fog összejönni aki szintén nem akar.
van olyan nő is, aki nem akar.
aztán idővel vagy megszeret valakit annyira, hogy szeretné kicsiben is látni, vagy nem.
vagy kitart amellett, hogy nem kell. ezt előre nehéz megmondani, főleg a 30 év alatti nőknél.
van egy dolog, ami miatt gyakrabban gondolják meg magukat az emberek: az, hogy ha nincs gyereked, és a párod meghal (idővel előfordulhat), akkor rászakadhat egy óriási magány.
persze az is 100000%-ban igaz, hogy nem való mindenkinek gyerek...
bár, ha Te tényleg szereted a gyerekeket, akkor úgy gondolom, hogy idővel meg fogod gondolni magad ez ügyben.
Tartós párkapcsolat lehet, attól hogy egy pár nem akar gyereket.
Te szeretnél, főleg így 30hoz közel, ezért tényleg olyan
nőt keress, akinél nincs kilőve élből, hogy nem lehet.
A talán már igent jelent :)
Nekem is csak olyan nő jöhet számításba, aki nem zárkózik
el a gyerek(ek) elől :)
valakiakikaparja a falat: most én kaparom:)
ha a kérdezőnek szántad a választ, akkor a kérdést olvasd el még egyszer. pont, hogy nem szeretne gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!