Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom gyereket akart a tudtom nélkul. Ti mit tennétek a helyembe?
Egyutt lakunk szuleimnel . Dolgozni nemdolgozik, én igen. Nemtudnank eltartani egy gyereket a szuleim segitsege nelkul ,nemakarom a nyakukra hozni babat...
nemis ez a lényeg...
a tudtom nelkul hagyta abba az anti bebi szedését...10honapig nemszedte a tablettáját amikor vegul bevalotta. a heten valotta be,nagyon csunyan osszevesztunk ,bizalom 0...
mit tennetek a helyembe. normalis az ilyen viselkedes ? ti is csinaltatok mar ilyet lanyok ? fiuk tortent veletek ilyen ?
ja es regota egyutt vagyunk, 7eve, mindkettem 22evesek
Én nem hiszem, hogy tudnék benne bízni ezek után. :(
1. Nálad laktok, a TE szüleidnél
2. El kell őt tartani
3. Átvert
Nagyon elgondolkodnék ezen a kapcsolaton a helyedben. :(((
Nem lett terhes?
(És mindezt nőként mondtam amúgy...)
Bocs, de ezen miért csodálkozol??
Ez már "ezer éve" szerepel,
a nőknek íródott "hogyan csináltassuk fel magunkat, hogy azután eltartsanak" c. kézikönyvben.
A következő válaszok javasoltak ilyenkor, ha kiakad a férj:
1. Elfelejtettem bevenni.
2. Nem hatott a gyógyszer.
3. Miért nem védekeztél te.
Én leülnék vele, és elmondanám, hogy a bizalmamat eljátszotta azzal hogy bele akar olyan dologba kényszeríteni aminek még nem jött el az ideje.
Elmondanám azt is hogy a gyerek felneveléséhez 2 ember kell. Te nem vagy hajlandó a szüleid nyakára gyereket nemzeni. Mondjuk nálam ez már szakító ok lenne, mert a bizalomnak lőttek, és ezek után nem mernék még gumival sem lefeküdni vele..
úúúú.... Korán összejöttetek.
22 éves lánynak és fiúnak nem kell még gyerek. Ez nem kétséges. A bizalom?... Hét megértem, ha nem bízol benne többé, mert gyakorlatilag hátbaszúrt. Ha terhes lett volna, akkor egy olyan nagy felelősséget akaszt mindkettőtök nyakába, amit nincs joga egyedül elhatározni!
Ezek után, hogy fogsz megbízni valaha is benne?
Egyébként tuti nem terhes? Lehet el kéne vinni nőgyógyászhoz! A teszt sem mindíg pontos.
Ezek után rúgd ki. Nőként mondom ezt, én is akartam gyereket, a volt párom nem, felcsináltathattam volna magam, de inkább kerestem olyat, akivel közösek voltak a céljaink.
Ez túl nagy horderejű kérdés ahhoz, hogy csak az egyik fél döntsön ebben. Én a helyedben összepakolnám a cuccait és már este mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!