Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom gyereket akart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom gyereket akart a tudtom nélkul. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Egyutt lakunk szuleimnel . Dolgozni nemdolgozik, én igen. Nemtudnank eltartani egy gyereket a szuleim segitsege nelkul ,nemakarom a nyakukra hozni babat...

nemis ez a lényeg...

a tudtom nelkul hagyta abba az anti bebi szedését...10honapig nemszedte a tablettáját amikor vegul bevalotta. a heten valotta be,nagyon csunyan osszevesztunk ,bizalom 0...

mit tennetek a helyembe. normalis az ilyen viselkedes ? ti is csinaltatok mar ilyet lanyok ? fiuk tortent veletek ilyen ?

ja es regota egyutt vagyunk, 7eve, mindkettem 22evesek

2013. márc. 6. 12:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a 22 év a gond, a legideálisabb kor lenne biológiailag a gyermeknemzésre. Itt az élethez való hozzáállással van a gond, meg ahhoz, ahogy a kapcsolathoz hozzááll. Ne legyél hülye, ne hagyd magad kihasználni.
2013. márc. 6. 13:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Az alapján amit eddig írtál a barátnődről komoly gondok vannak a fejében. Én is tablettát szedek, de teljes mértékben én kezelm a recepttől a kiváltásig mindent, a párom nem száll bele az árba (sose kértem rá) és dupla emlékeztető vana telefonon hogy biztos ne maradjon ki egy szem se (még soha nem felejtettem el de biztos ami biztos). A barátnőd azomban amellett hogy átvert felelőtlen is, egy teljes család életét tönkre vághatta volna. A gyerek közös döntés és készen kell állni rá ha jön. Aggasztó amit a munkakeressel kapcsolatban írsz róla. Nagyon gyerekes a hozzáállása, mindeképp beszélni kell a fejével, nem tudom hogy bírod egyébként. A bizalomnak meg naná hogy annyi. Szerintem egy ilyen csajjal nem lehet komolyan tervezni, de te tudod a te életed
2013. márc. 6. 13:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Én azonnal kivágnám a francba. Nem csak azért, mert nem akarok gyereket, csak akkor, ha adottak a körülmények, hanem azért is mert folyamatosan átb*szott és a hátam mögött akarta ezt elintézni. A legtöbb nőnek a gyerek csak egy mánia, ha a többinek van, akkor neki is kell. Sok nő pedig azt hiszi, ha szül egy kis majmot, akkor automatikusan jár neki az anyagi jóllét. Vagy úgy tervezte, hogy ő majd főállású anyának definiálja magát és évekig b*szik dolgozni, míg te húzod az igát.

Aztán jön a pont elfelejtettem bevenni a gyógyszert, nem hatott a gyógyszer, na de védekezés mellett is teherbe lehet esni, hoppá becsúszott című baromságok. Sőt ezek után azt is kinézem belőle, hogy majd mással teherbe b*ssza magát és a nyakadba varraja.

2013. márc. 6. 17:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nemhogy gyereket nem csinálnék egy ilyen lusta k*rvának, de, hogy el nem tartanám az is biztos. Rendben csóróság van, sok ember munkanélküli. De, hogy nem is tesz érte, csak a p*csáját vakarja egész nap, az elég felháborító.

Mond meg neki, hogy ez nem úgy megy, hogy majd teherbe b*ssza magát, aztán röhögve követeli a gyerektartást. Ezzel nagyon pofára lehet esni.

2013. márc. 6. 17:25
 25/25 anonim ***** válasza:

"nemtudom mit csinaljak 7ev hosszu ido."

20 év gyerektartás, meg még hosszabb idő!!!!!

2013. márc. 7. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!