Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom gyereket akart a tudtom nélkul. Ti mit tennétek a helyembe?
Egyutt lakunk szuleimnel . Dolgozni nemdolgozik, én igen. Nemtudnank eltartani egy gyereket a szuleim segitsege nelkul ,nemakarom a nyakukra hozni babat...
nemis ez a lényeg...
a tudtom nelkul hagyta abba az anti bebi szedését...10honapig nemszedte a tablettáját amikor vegul bevalotta. a heten valotta be,nagyon csunyan osszevesztunk ,bizalom 0...
mit tennetek a helyembe. normalis az ilyen viselkedes ? ti is csinaltatok mar ilyet lanyok ? fiuk tortent veletek ilyen ?
ja es regota egyutt vagyunk, 7eve, mindkettem 22evesek
Én azonnal kivágnám a francba. Nem csak azért, mert nem akarok gyereket, csak akkor, ha adottak a körülmények, hanem azért is mert folyamatosan átb*szott és a hátam mögött akarta ezt elintézni. A legtöbb nőnek a gyerek csak egy mánia, ha a többinek van, akkor neki is kell. Sok nő pedig azt hiszi, ha szül egy kis majmot, akkor automatikusan jár neki az anyagi jóllét. Vagy úgy tervezte, hogy ő majd főállású anyának definiálja magát és évekig b*szik dolgozni, míg te húzod az igát.
Aztán jön a pont elfelejtettem bevenni a gyógyszert, nem hatott a gyógyszer, na de védekezés mellett is teherbe lehet esni, hoppá becsúszott című baromságok. Sőt ezek után azt is kinézem belőle, hogy majd mással teherbe b*ssza magát és a nyakadba varraja.
Én nemhogy gyereket nem csinálnék egy ilyen lusta k*rvának, de, hogy el nem tartanám az is biztos. Rendben csóróság van, sok ember munkanélküli. De, hogy nem is tesz érte, csak a p*csáját vakarja egész nap, az elég felháborító.
Mond meg neki, hogy ez nem úgy megy, hogy majd teherbe b*ssza magát, aztán röhögve követeli a gyerektartást. Ezzel nagyon pofára lehet esni.
"nemtudom mit csinaljak 7ev hosszu ido."
20 év gyerektartás, meg még hosszabb idő!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!