Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom gyereket akart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom gyereket akart a tudtom nélkul. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Egyutt lakunk szuleimnel . Dolgozni nemdolgozik, én igen. Nemtudnank eltartani egy gyereket a szuleim segitsege nelkul ,nemakarom a nyakukra hozni babat...

nemis ez a lényeg...

a tudtom nelkul hagyta abba az anti bebi szedését...10honapig nemszedte a tablettáját amikor vegul bevalotta. a heten valotta be,nagyon csunyan osszevesztunk ,bizalom 0...

mit tennetek a helyembe. normalis az ilyen viselkedes ? ti is csinaltatok mar ilyet lanyok ? fiuk tortent veletek ilyen ?

ja es regota egyutt vagyunk, 7eve, mindkettem 22evesek

2013. márc. 6. 12:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Hát ez nagyon durva húzás volt. Én is 7 éve vagyok együtt a a párommal de sose tennék ilyet, hogy nem beszéljük meg. Pláne meg úgy nem amíg anyagilag nem vagyunk rá felkészülve. Ez elég gyerekes viselkedésre vall és neki kell gyerek? Elgondolkoznék a helyedben hogy hogyan tovább. 26/L
2013. márc. 6. 12:53
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg undorító húzás, ezt nőként mondom. A gyerekvállalás közös döntés, nem lehet a másikra kényszeríteni. Ráadásul még csúnyán át is vert. Nem, nem normális a viselkedése. Érthető, hogy ezek után nem tudsz benne bízni. Remélhetőleg nem lett terhes.
2013. márc. 6. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
Tudom, hogy ezen az oldalon sokszor mindenre az a válasz, hogy hagyd ott... :) De most én is ezt mondom. Aki ilyen szinten képes átverni a párját egyszer, az máskor is megteszi.
2013. márc. 6. 13:04
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

írd már meg, hogy terhes lett-e?

Ha elmagyaráznád neki az erőviszonyokat, hogy TE dolgozol, Ő nem, és nélküled nem tudja eltartani a babát, akkor talán elgondolkozik, hogyha utcára tennéd (még ha meg sem fordul ez a fejedben, de említeni lehet), akkor vajon mit csinál a kisbabával? Megy a saját szüleihez vagy anyaotthonba? A baba ráadásul nem teszi könnyebbé az életet, inkább nehezebbé.

2013. márc. 6. 13:04
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Úgy rúgnám ki mint a sz@rt. Ilyennel hülyére venni valakit elég gáz. 22 évesen munka nélkül mégis mire akar szülni, puszira? Biztos látta Facbookon, hogy milyen menő már szülni, hát gyorsan utánozzuk le Gizikét, nehogy már neki előbb legyen.
2013. márc. 6. 13:08
 16/25 anonim ***** válasza:
34%

A helyedben kitenném a szűrét,és ezt nőként írom.

22 évesen, a szüleid nyakára...

gondolkozz el,biztos ő a nagy ő?

Sosem csinálnék ilyet.Gyerekehez ketten kellünk,hogy mindketten akarjuk,és meglegyen az anyagi háttér (nem pakolta és milliós fizu,elég egy fix albérlet,gyedhez elegendő munkaviszony)

2013. márc. 6. 13:19
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

Hát én a helyedben biztos nem maradnék együtt vele.

Ez a csaj simán palira vesz. Ha mégse dobod ki, használj óvszert mindig! De szerintem inkább keress egy normális lányt. Sose tudnék ilyet tenni avval, akit szeretek...

2013. márc. 6. 13:21
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván kirúgnám a helyedben, DE azért arra is felhívnám a figyelmed, hogy te is azért ludas vagy abban, hogy 10 hónapig nem szedte, és fel se tűnt. Attól, hogy nem a te testedbe megy a gyógyszer, még neked is eszedbe kéne jusson, már csak azért is, mert lehet, hogy tényleg van, hogy csak elfelejtené a párod (nem ez a lány nyilván, de úgy általában). Az én férjem minden nap rákérdez, hogy bevettem-e, lefekvés előtt, mert akkor szoktam. Volt már, hogy ez mentett meg talán :) Szóval neked is azért oda kellene figyelni jobban!
2013. márc. 6. 13:25
 19/25 A kérdező kommentje:

Egyik este borozgattunk es o ezt ilyen romantikus bejelentesnek szanta...v nemtudom mit hitt...

azért nemdolgozik mert nemakar szerintem ,a szuleim kivannak ra ez vegett ,ami persze ertheto, nemegyszer mentunk egyutt munkat keresni neki ,de neki nemjo semmi. ha megis ket nap utan orvoshoz megy h beteg,mondanom sem kell hogy munkahelyen nemlehet ezt csinalni. most mar otthon van egy fel eve. es allitolag keresi a munkat ,de nemtalal..mind1. utobbi 1evbe csinalja ezt.remelem ezzel befejezte ....

nem szerencsere nem terhes ,de penteken megy noidokihoz.

nemtudom mit csinaljak 7ev hosszu ido..

2013. márc. 6. 13:25
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

7 év ide vagy oda, ez a nő egy léhűtő (gondolom ezért is kell neki a gyerek, hogy egy ideig biztosítva legyen a nyugta.... munkát mikor akar keresni, majd 3 gyerek után 30 évesen mint pályakezdő aki semmihez se ért????), ráadásul hazug csaló is. Ha ennyi év után sem tisztel annyira, hogy ezt a döntést veled megbeszélje, akkor gyakorlatilag hülyére vesz és önző is, hogy csak az ő kívánsága legyen meg.

22 éves vagy, bőven van időd. Keress másik csajt, aki tisztel.

2013. márc. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!