Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom gyereket akart a tudtom nélkul. Ti mit tennétek a helyembe?
Egyutt lakunk szuleimnel . Dolgozni nemdolgozik, én igen. Nemtudnank eltartani egy gyereket a szuleim segitsege nelkul ,nemakarom a nyakukra hozni babat...
nemis ez a lényeg...
a tudtom nelkul hagyta abba az anti bebi szedését...10honapig nemszedte a tablettáját amikor vegul bevalotta. a heten valotta be,nagyon csunyan osszevesztunk ,bizalom 0...
mit tennetek a helyembe. normalis az ilyen viselkedes ? ti is csinaltatok mar ilyet lanyok ? fiuk tortent veletek ilyen ?
ja es regota egyutt vagyunk, 7eve, mindkettem 22evesek
írd már meg, hogy terhes lett-e?
Ha elmagyaráznád neki az erőviszonyokat, hogy TE dolgozol, Ő nem, és nélküled nem tudja eltartani a babát, akkor talán elgondolkozik, hogyha utcára tennéd (még ha meg sem fordul ez a fejedben, de említeni lehet), akkor vajon mit csinál a kisbabával? Megy a saját szüleihez vagy anyaotthonba? A baba ráadásul nem teszi könnyebbé az életet, inkább nehezebbé.
A helyedben kitenném a szűrét,és ezt nőként írom.
22 évesen, a szüleid nyakára...
gondolkozz el,biztos ő a nagy ő?
Sosem csinálnék ilyet.Gyerekehez ketten kellünk,hogy mindketten akarjuk,és meglegyen az anyagi háttér (nem pakolta és milliós fizu,elég egy fix albérlet,gyedhez elegendő munkaviszony)
Hát én a helyedben biztos nem maradnék együtt vele.
Ez a csaj simán palira vesz. Ha mégse dobod ki, használj óvszert mindig! De szerintem inkább keress egy normális lányt. Sose tudnék ilyet tenni avval, akit szeretek...
Egyik este borozgattunk es o ezt ilyen romantikus bejelentesnek szanta...v nemtudom mit hitt...
azért nemdolgozik mert nemakar szerintem ,a szuleim kivannak ra ez vegett ,ami persze ertheto, nemegyszer mentunk egyutt munkat keresni neki ,de neki nemjo semmi. ha megis ket nap utan orvoshoz megy h beteg,mondanom sem kell hogy munkahelyen nemlehet ezt csinalni. most mar otthon van egy fel eve. es allitolag keresi a munkat ,de nemtalal..mind1. utobbi 1evbe csinalja ezt.remelem ezzel befejezte ....
nem szerencsere nem terhes ,de penteken megy noidokihoz.
nemtudom mit csinaljak 7ev hosszu ido..
7 év ide vagy oda, ez a nő egy léhűtő (gondolom ezért is kell neki a gyerek, hogy egy ideig biztosítva legyen a nyugta.... munkát mikor akar keresni, majd 3 gyerek után 30 évesen mint pályakezdő aki semmihez se ért????), ráadásul hazug csaló is. Ha ennyi év után sem tisztel annyira, hogy ezt a döntést veled megbeszélje, akkor gyakorlatilag hülyére vesz és önző is, hogy csak az ő kívánsága legyen meg.
22 éves vagy, bőven van időd. Keress másik csajt, aki tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!