Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti mit gondoltok Kate Middleto...

Ti mit gondoltok Kate Middleton terhességéről?

Figyelt kérdés
Lehet furcsa kérdés itt, de ez egy beszélgetős oldal és engem úgy érdekel a véleményetek!!!Szerintetek mitől lehet ilyen "rossz bőrben"??Most láttam egy fotót róla, valahol megjelent a napokban, hát semmit sem változott az alakja...ugyanaz a beesett has, szerintem ahhoz képest, hogy állítólag a 3 -4 hónapban van ez nagyon brutál...és ez a hányás is szerintem nem véletlen....egyszerűen nem étkezett és étkezik normálisan, sőt!!!Bármilyen véleményt elfogadok!
2012. dec. 19. 12:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

rohadtul nem érdekel! egyáltalán ki az a nő h ennyire "sztárolni" kell? foglalkozzanak vele a britek, ha érdekli őket, de engem mint magyart teljesen hidegen hagy...

komolyan mondom inkább elolvasok egy cikket kiszel tündéről, pákóról vagy győzikéről, mint róla... pedig őket is semmibe veszem...

2012. dec. 20. 15:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Akkor minek szóltál hozzá? Irigy vagy? :D
2013. febr. 1. 15:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Ezer éves kérdés, de egyébként a házassági szerződésükben is benne van, hogy hány kilót hízhat Kate a terhesség alatt, hányás vagy bármi ide vagy oda. Egyébként a huszas évei elején egy picit husis volt tehát nem alapból ilyen alkat.
2016. máj. 18. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!