Járt már így valaki? Mit gondoltok?
Ilyen vizes mensim nekem is volt már. Nem voltam terhes sajnos.
Viszont ezek a rosszullétek már furcsák és utalhatnak terhességre, főleg, hogy a hőd se ment le alaphő alá.
Esetleg elkezdhetsz Magne B6-ot szedni (2x1-et vagy akár 3x1-et), az elvileg jó az émelygésre. De ha holnap mész orvoshoz, biztos ő is elmondja, mit érdemes tenned/szedned, ha bebizonyosodik, hogy baba van a dologban.
Egyél sűrűn, de keveset. Nekem pl. a Korpovit keksz jött be.
A vírusnál talán lázad is lenne (felénk most olyan vírus terjeng, aminél szédülés, hányás, láz párosul, nátha nélkül), nekem ételmérgezésnél voltak hasonló tüneteim, mint amiket leírtál.
Kívánom, hogy pozitív híreket kapj holnap!
Kedves Első,
nagyon szépen köszönöm a biztatást. rám fér, mert már másfél éve várjuk a csodát. Megtettünk minden tőlünk telhetőt :-). Én is arra gondoltam, hogy vírus vagy gyomorrontás, de ha az, akkor a messzívabb fajta, mert makacsul kínoz így lassan két hét elteltével is. De holnap okosabb leszek, az biztos. Lesz UH, bevallom ez tartott vissza a mai teszt megvételétől. Holnap délután 5-re megyek orvoshoz, majd jelentkezem, hogy mit mondott. Még egyszer köszönök mindent.
Szorítok neked nagyon. A hormonjaiddal minden rendben van?
Nem tudom mi lehet, mert amikor nekem ilyen volt akkor rá pár napra meg is jött rendesen. Mondjuk nekem akkor probléma is volt a ciklusommal nagyon fel is borult a hormon háztartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!