Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már így valaki? Mit...

Járt már így valaki? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Két hete, pár nappal a normális időpont előtt halvány, "vizes" vérzésem volt 4 napig, amihez elég volt napi 1 tisztasági betét. Tesztet nem is csináltam, mert hogy "vérzek". egy hete minden nap ég a gyomrom, délutánra rosszabb és pár napja erős szédülés és hányás jelentkezik. Lázam nincs, náthás nem vagyok, de a hőm sem ment az alaphőm alá. Egyedül egy pohár cola az, ami segít. Semmi gyógyszer vagy savlekötő. Holnap megyek nőgyógyászhoz, mert másfél éve várunk gyermekáldásra és megint időszerű egy UH. Szerintetek valami vírus vagy mégiscsak terhesség? Esküszöm nem értem...
2012. dec. 10. 19:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem micsit más volt. helyzet igazából csak a vérzésed miatt irom le.Na már most,10hetes terhs voltam amikor nekem is ilyen nagyon halvány vizes hatásü vérzésem volt.Azonnal szaladtam a dokihoz hogy biztosan elment a kicsi.De nem.Teljesen jó élet funkciói voltak.A dokim szerint megsérülhetett a hüvelyem fala belül és ez okozta a vérzést.Kaptam kikevertetett hüvely kupot és el is mult.A babunak sem lett baja.De mint irtam ez teljesen más csak a vérzés miatt irtam,h ez nem jelent feltétlen vetélést.
2012. dec. 10. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Ilyen vizes mensim nekem is volt már. Nem voltam terhes sajnos.

Viszont ezek a rosszullétek már furcsák és utalhatnak terhességre, főleg, hogy a hőd se ment le alaphő alá.

2012. dec. 10. 20:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó, hogy válaszoltatok, köszönöm. Bevallom, egyáltalán nem gondoltam babára, mert hogy volt vérzésem. Akkor furcsa volt, hogy olyan vizes, halvány, de vér, így aztán nem is teszteltem. Elmentem az orvosomhoz, kértem időpontot, hogy most megnézzük a peteérést UH-al. De ma beszélgettem a kollégámmal, akinek mikor elmondtam, hogy erős hányingerem van, hétvégén hánytam reggel és napok óta gyomorégésem van és csak a cola segít, akkor megkérdezte, lehetek-e kismama. Hát, holnap kiderül. Nem tudjátok, nincs valami vírus, ami miatt így érezhetem magam? Ha van, mi segít? Próbáltam a főtt krumplit, a piritóst, de étvágyam nincs a hányinger miatt.
2012. dec. 10. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok.Nekem ugyan ilyen tüneteim voltak a terhességem elején.Nem várt babuci volt és elöször azt hittem gyomorrontásom van.Én is ittam colát nekem is jó volt meg a sima citrom is(csak a rendes citrom jó mert az lugosít a boltban vett citromlé savasít)csak nekem a vérzés mint irtam a 10.héten volt.Szerintem ha probálkoztatok akkor esetleg lehet baba,de nem mondanám rá biztosan csak azért esélyesnek mondanám mert nekem ugyan ilyen tüneteim voltak.Azért remélem összejött a babuka:):)
2012. dec. 10. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Esetleg elkezdhetsz Magne B6-ot szedni (2x1-et vagy akár 3x1-et), az elvileg jó az émelygésre. De ha holnap mész orvoshoz, biztos ő is elmondja, mit érdemes tenned/szedned, ha bebizonyosodik, hogy baba van a dologban.

Egyél sűrűn, de keveset. Nekem pl. a Korpovit keksz jött be.

A vírusnál talán lázad is lenne (felénk most olyan vírus terjeng, aminél szédülés, hányás, láz párosul, nátha nélkül), nekem ételmérgezésnél voltak hasonló tüneteim, mint amiket leírtál.

Kívánom, hogy pozitív híreket kapj holnap!

2012. dec. 10. 20:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves Első,

nagyon szépen köszönöm a biztatást. rám fér, mert már másfél éve várjuk a csodát. Megtettünk minden tőlünk telhetőt :-). Én is arra gondoltam, hogy vírus vagy gyomorrontás, de ha az, akkor a messzívabb fajta, mert makacsul kínoz így lassan két hét elteltével is. De holnap okosabb leszek, az biztos. Lesz UH, bevallom ez tartott vissza a mai teszt megvételétől. Holnap délután 5-re megyek orvoshoz, majd jelentkezem, hogy mit mondott. Még egyszer köszönök mindent.

2012. dec. 10. 20:29
 7/14 anonim válasza:
en nagyon varom a valaszod hogy mit mondott a doki, es remelem jo hireket kapsz :)
2012. dec. 10. 23:17
 8/14 anonim válasza:
Kívánom, hogy baba legyen. Tudom milyen érzés várni a csodát. Mi is ebben a helyzetben vagyunk. Feltétlen írd meg mi volt a dokinál.
2012. dec. 11. 06:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Szorítok neked nagyon. A hormonjaiddal minden rendben van?

Nem tudom mi lehet, mert amikor nekem ilyen volt akkor rá pár napra meg is jött rendesen. Mondjuk nekem akkor probléma is volt a ciklusommal nagyon fel is borult a hormon háztartásom.

2012. dec. 11. 07:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is várom holnap a híreket, drukkolok Neked!
2012. dec. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!