Mit gondoltok erről? Hasonló cipőben járt-e valaki, milyen eredménnyel?
Ciklusaim általában 33-34 naposak. Doki tanácsára kezdtem hőmérőzni 3 hónapig végbélben. Tisztában vagyok a hőmérőzés szabályaival, de nem tudom nálam így is működött-e, helyes kép alakulhatott-e így ki. Első hónapban akkor mértem mindig, mikor megébredtem (nem azonos időpontok). A következő hónapokban azonos időben mértem, de már jóval korábban fenn voltam, mint a mérés ideje lett volna (nem keltem fel, de álmatlanul telt az éj hátralévő része). Mostanában nem tudok jól aludni :( az éjszaka második fele szinte hánykolódással telik, majd jön a mérés. Legutolsó görbém utolsó 3 napjában (ma is) beteg vagyok - megfázás, volt hőemelkedésem, gyógyszer be van jelölve.
Az eddigi görbék így néznek ki. Gondolom, most se jött össze a baba, vagy mégis?
1. hónap: [link]
2. hónap
3. hónap
UH-val nézitek, hogy van-e tüszőérésed egyáltalán?
Én nem látok pé-t :S
Én abból gondoltam a pé-t, hogy 19-én volt a nyákod olyan, és csak akörnyéken nem használtál ovu tesztet.
És nem csoda, ha a második válaszoló nem lát pé-t, mivel nem egy időben méred, illetve nem alszol nyugodtan mérés előtt, így a hőgörbe értékelhetetlen.
hát igen, túlzottan egyenletes.
egy kiemelkedő pé-nél, és tüszőrepedésnél hirtelen megugrik a szép görbéken akár fél fokot is, de a 3 tized a minimum kéne legyen.
azt kéne szerintem is!
írd meg mi lett
megválaszoltam előbb, a 6. válasznál.
ha nem ugrik a hőd, akkor ott nincs semmi.
amúgy meg nagyon rizikós ez a méregetés, mert ha akár 20 perccel is később méred, vagy nem alszod ki magad, később fekszel, alkoholt iszol előző este, stb, akkor fals eredményt ad.
azért írtuk,hogy tesztelj esetleg, mert a hőd szépen fenn van.
most vagy baba van a dologban, vagy most fog megjönni, és majd visszaesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!