Járt már így valaki? Mit gondoltok?
Sziasztok,
az éjjel voltunk ügyeleten, mert hányás, hasmenés és gyomorgörcs volt, erős. A doktornő, aki kezelt annyit mondott, hogy UH-ot mindenképpen csináltassak és adott egy Algopirin-NoSpa-B6 injekció triót, amitől jobban lettem. Reggel vettem NoSpa-t, B6-ot, széntablettát és diétára is fogtak, úgyhogy majd kiderül, mi okozza. Azt mondta vírust kizárná, fertőzést kizárná, mert nincs lázam. A vérnyomásomat megkérdezte, hogy mindig ennyi-e, mert magas volt és a pulzusom is erős volt, mondzam, hogy nem, szóval marad ma a nőgyógyász ötkor, aztán ha nem babától van, akkor is hatnia kell a diéta-gyógyszer módszernek. Köszi, hogy drukkoltok.
Sziasztok,
voltam nőgyógyásznál, várandós nem vagyok. A tüneteket valami gyulladás okozhatja, ha rosszabbodik, akkor sürgősségin kell jelentkeznem. Az UH a ciklus közepén sajnos nem mutatott egyetlen tüszőt sem és csak 6 mm a méhnyálkahártyám. Így lesz még egy 3 körös vérvétel majd még egy UH és ezek fényében HSG és aztán valami, ami elősegíti a tüszőérést. A clostilbegyt kilőve, arra nem reagálok, korábban 4 ciklusban is eredménytelen volt.
Köszönöm mindenkinek a biztatást és a válaszokat. Kívánom, hogy járjatok szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!