Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már így valaki? Mit...

Járt már így valaki? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Két hete, pár nappal a normális időpont előtt halvány, "vizes" vérzésem volt 4 napig, amihez elég volt napi 1 tisztasági betét. Tesztet nem is csináltam, mert hogy "vérzek". egy hete minden nap ég a gyomrom, délutánra rosszabb és pár napja erős szédülés és hányás jelentkezik. Lázam nincs, náthás nem vagyok, de a hőm sem ment az alaphőm alá. Egyedül egy pohár cola az, ami segít. Semmi gyógyszer vagy savlekötő. Holnap megyek nőgyógyászhoz, mert másfél éve várunk gyermekáldásra és megint időszerű egy UH. Szerintetek valami vírus vagy mégiscsak terhesség? Esküszöm nem értem...
2012. dec. 10. 19:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

az éjjel voltunk ügyeleten, mert hányás, hasmenés és gyomorgörcs volt, erős. A doktornő, aki kezelt annyit mondott, hogy UH-ot mindenképpen csináltassak és adott egy Algopirin-NoSpa-B6 injekció triót, amitől jobban lettem. Reggel vettem NoSpa-t, B6-ot, széntablettát és diétára is fogtak, úgyhogy majd kiderül, mi okozza. Azt mondta vírust kizárná, fertőzést kizárná, mert nincs lázam. A vérnyomásomat megkérdezte, hogy mindig ennyi-e, mert magas volt és a pulzusom is erős volt, mondzam, hogy nem, szóval marad ma a nőgyógyász ötkor, aztán ha nem babától van, akkor is hatnia kell a diéta-gyógyszer módszernek. Köszi, hogy drukkoltok.

2012. dec. 11. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Jobbulást minden esetre és majd írd meg mi volt a nőgyógyásznál.
2012. dec. 11. 17:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

voltam nőgyógyásznál, várandós nem vagyok. A tüneteket valami gyulladás okozhatja, ha rosszabbodik, akkor sürgősségin kell jelentkeznem. Az UH a ciklus közepén sajnos nem mutatott egyetlen tüszőt sem és csak 6 mm a méhnyálkahártyám. Így lesz még egy 3 körös vérvétel majd még egy UH és ezek fényében HSG és aztán valami, ami elősegíti a tüszőérést. A clostilbegyt kilőve, arra nem reagálok, korábban 4 ciklusban is eredménytelen volt.

Köszönöm mindenkinek a biztatást és a válaszokat. Kívánom, hogy járjatok szerencsével.

2012. dec. 11. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:
szia!Elsö vagyok.Nagyon sajnálom h nem baba van a dologban:S Kívánom h nem sokára azért jöjjön a picuri!!!:)Sok sikert nektek!
2012. dec. 11. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!