Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok a tünetemről?

Ti mit gondoltok a tünetemről?

Figyelt kérdés
November 11kén jött meg utoljára,két naponta együtt vagyunk a párommal.November 29-30kán barnás folyásom volt,kicsit darabos,menzesz szerű görcsökkel.Szerintetek teszteljek holnap?Mert nincs hányingerem,sem semilyen tünetem.Még a hasam se fáj,hogy meg akarna jönni.Amugy 28napos a ciklusom,igaz szok késni egy-két napot néha.
2012. dec. 10. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mert nincs hányingerem,sem semilyen tünetem."

Akkor erre most mit írjak? Mit gondoljak a nem is létező tüneteidről ?:D

Amúgy várd meg a nemvárt napját, ha nem jönne meg, 2 napra rá már tesztelhetsz!

2012. dec. 10. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,tudom,hogy igy senki nem tud válaszolni,hogy terhes e vagyok vagy se.Nem is azt vártam.Csak lehet e a beágyazódás olyan hamar mint ahogy írtam. :D
2012. dec. 10. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az inkabb peteeres volt, ugyhogy ahhoz adj hozza 14 napot, es valoszinu az lesz a nemvart napja. Mivel irtad, hogy szokott kesni, valoszinu, hogy kesobb, 29-30-a korul volt a pé. Ha ugyanis 28 napos a ciklusod, akkor tegnap kellett volna megjonnie, de az is elofordulhat, hogy megis hamarabb volt péd, es az a verzes mar beagyazodasi verzes volt, akkor viszont meg mar meg kellett volna jonnie, szoval akar tesztelhetnel is, de en a helyedben kivarnam az elso eshetoseg szerinti datumot, biztos ami biztos, hogy ne csalodj :)
2012. dec. 10. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

A hányinger csak később szokott jelentkezni, nekem legalábbis csak a 6. hét körül kezdődött mindkét terhességemnél, ill. más egyéb tünetem is, tehát nem baj, ha semmilyen tünetet nem észlelsz magadon.

Nekem az a véleményem, hogy azok, akik azt állítják, hogy már a tesztelés előtt is észlelik ezeket a tüneteket, azok csak annyira érezni akarják, annyira terhesek akarnak lenni, hogy az agyuk produkálja a tüneteket. Ne tudd meg, én hányszor éreztem terhes tüneteket úgy, hogy közben nem is voltam terhes, aztán pedig amikor már az voltam, csak még nem tudtam róla, akkor meg már nem is éreztem semmit, mert akkor már nem görcsöltem ezen annyit.

2012. dec. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!