Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok hihetek a tesztnek?

Mit gondoltok hihetek a tesztnek?

Figyelt kérdés
Még 4 nap van a nem vártig. Valószínűnek tartom hogy hamarabb volt peteérésem. Tegnap du vettem egy clearblue tesztet, és egyértelműen lehetett látni a függőleges csíkot, vastag vonal volt, de még halvány. A párom is megjegyezte hogy ezt ő is látja.. Szerintetek van rá esély hogy babás lettem? A hőm 12 napja fent van, ma reggel már 37 felett volt. Folyásom semmi nincs, viszont a derekam nagyon fáj. Drukkoljatok nekem!
2012. nov. 21. 10:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
képet tudsz linkelni?Drukkolok!Régóta próbálkoztok?
2012. nov. 21. 10:55
 2/13 Gutiné P Mária ***** válasza:

szia

Én is a nemvárt előtt 4 nappal csináltam egy tesztet, halvány pozi lett, és olyan tünetem van mint neked,+néha enyhe hányinger,azóta csináltam még egyet az is halvány pozi de alig akarom elhinni, 9 hónapja próbálkozunk, 2.baba. Elsőnél is hasonló volt a helyzet,szerintem lehetsz babás, de pár nap múlva ismételj hogy biztos legyen! Sok sikert

2012. nov. 21. 10:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Most dolgozom este tudok képet küldeni.. Fél éve próbálkozunk, de most valahogy úgy érzem sikerült.. Mikor teszteljek újra szerinted?
2012. nov. 21. 10:56
 4/13 Gutiné P Mária ***** válasza:
2.vagyok, azt írtad még 4 nap van addig, szerintem 5. nap reggel már tesztelhetsz, ha van valami azt ki fogja mutatni.
2012. nov. 21. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan halkan még, de örülhetsz. Én ugyanígy vagyok most. Én hétfőre nem vártam, de 1 órája teszteltem X-Epil teszttel, mert már nem tudtam nyugodni, feszt az járt a fejemben, hogy teszteljek-ne teszteljek. Aztán meggyőztem magam, és határozott 2vonal jött ki rögtön, de nem merek még nagyon örömködni, csak halkan magamban. Felhívtam a férjem, elmondtam neki, azóta már 3x hívott fel, hogy mennyire örül. Ja, és nálad az is jó jel, hogy a hőd magasabb már napok óta. Mi lesz a következő lépésed? Hétvégén újra tesztelsz, vagy majd elmégy dokihoz valamikor? Én nagyon drukkolok neked!
2012. nov. 21. 11:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak olyan nehezen telik az idő..Várjuk ezt a babát nagyon..
2012. nov. 21. 11:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Még azért nem merek örülni, mert sokan azt mondják becsapta már őket a clearblue. Én mindig ezt veszek, de ilyen hogy egy pozitív jel jött volna ki, még soha nem volt a 6 hónap alatt.. Ezért bízom abban hogy most sikerült. Nekem menszi előtt mindig fáj a hasam, de a melleim soha. Viszont azok most rettentő érzékenyek, és valahogy más ez a hónap! :)
2012. nov. 21. 11:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Keresztes clearblue-val nagyon sokan pórul járnak.

Én biztos vennék egy hagyományos tesztet, sokkal megbízhatóbb.

Neki is pozinak tűnt e tesztje pl, de nem volt terhes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

és neki is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Meg volt olyan kérdés is, ahol olyan egyértelműen pozitívnak tűnt a tesztje a kérdezőnek, vastag de halvány csíkkal, és végül nem volt terhes, de azt most nem találom.

Drukkolok, hogy neked a valós eredményt mutassa, de szerintem vegyél egy egyszerű, megbízható tesztet is.

2012. nov. 21. 11:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem azért nem ennyire halvány a vonal, jól lehet látni. De majd pár nap múlva tesztelek újra, köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 21. 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már ott a 2. vonal, akkor ott van a bébi is!

:)Nekem is ez mutattta ki előszr, igaz elég halványa, de utána már határozott volt! Amikor nem voltam terhes, nem volt rajta 2. vonal! Drukkolok!

33 hkm

2012. nov. 21. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!