Ti mit gondoltok Kate Middleton terhességéről?
Ő is csak ember. Én is végig hánytam az első 3 hónapot, ő is.. sőt! Ő lehet, hogy többet is fog.
Én is pocsékul éreztem magam, etc..
De ez senkit sem érdekelt, csak a családomat és a közeli barátaimat.
Azért mert "hercegnőcske", attól még nem forog körülötte a világ. Csak a sajtó.. de szerintem már jó pár embernek tele a töke, hogy állandóan róluk cikkeznek.
Angliában sem aggódják halálra magukat a munkások, mert a leendő "királynőnek" (szándékosan írom így, mivel csak egy befogadott ember a házassága révén. Szerintem nem érdemel meg semmilyen címet) épp terhessége van.
Egy biztos.. végre nem Ördög Nóra folyik mindenhonnan. Azzal a nővel se lenne gond, ha nem mindig ő lenne a középpontban. Nagyon irritáló lett emiatt!
Ráadásul avval a nővel kapcsolatban azt sem értem, hogy miért interjúzik a gyermekéről és árul el dolgokat, ha a terhességének az intimitását megszeretnék őrizni?!
És azért itt már nem az újságírók a ludasak ..!
Szerintem ő sosem volt egy duci alkat, én mindig sovány képeket láttam róla! Pl. Ördög Nóri is sovány és magas nő, rajta sem igazán látszik még, csak a ruhákból sejteni lehet, pedig az 5. hónap körül van, azt hiszem. Amúgy mivel rosszul van, amiatt nem igazán tud enni, én is szarul voltam 14 hétig, még fogytam is, pl. nekem az utolsó 1 hónapban nőtt meg látványosan a hasam!
(Engem az háborított fel, hogy meghalt a nővér aki mellette volt, nem hiszem, hogy öngyilkos lett!)
Én meg azt sem hallottam h terhes:D
Linkelj képet, kíváncsi vagyok.
Semmi édeség a legjobb diéta, ezzel nem von meg magától semmit csak a rosszat.
Amúgy legjobb barátnömnél voltam mikor 3 hetes volt a kislánya, és csípöfarmer+feszülös polóban mintha soha nem szült volna. A terhesség vége fele egy apró labda nagyságú valami volt a hasánál. Ö ilyen, ez a második gyereke az elsönél még nem ismertem.
Azóta eltudom képzelni hogyan mennek vissza a sztárok 6 héttel a szülés után a kifutóra. egyszerüen ök ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!