Ti mit gondoltok Kate Middleton terhességéről?
Azért nem kell így leszólni a kérdezőt.
Egyértelmű, hogy Kate mindig fogyókúrázott, az esküvő előtt is, még-még fogyni akart, hisz ez elvárása a királynőnek, semmi zsír nem lehet rajta. Valószínűleg az állandó fogyókúrázások miatt gyengébb a szervezete és ezért viseli nehezebben a terhességet.
Emlékezzetek rá, hogy Diána mennyire megkönnyebbült, mikor elvált Charles-tól, úgy élte az életét, ahogy akarta.
Kérdezö, de te sem vagy azért komplett. Te teszel fel egy kérdést telejsen ismeretlen emberröl, akit leszolsz.
Majd a 6-t aki kiakad azzal vádolod hogy imseretlen emberre tesz megjegyzést.
Azért tényleg az az érzése az embernek Kérdező, hogy eszméletlenül unatkozhatsz.
Mitől lehet ilyen rossz bőrben? Szerinted a terhességi vészes hányás nem elég? Arról meg fogalmad sem lehet, hogy hogyan étkezik. Én tartom Őt annyira intelligens nőnek, hogy nem fogyókúrázik, viszont, ha mindent kihány, mégis mitől hízzon?
Az én véleményem: szerintem nagyon szép nő, és biztos, hogy az idő előrehaladtával nagyon szép kismama lesz.(most is az, csak picit fáradtnak tűnik)
Hatalmas nyomás lehet rajta, nem irigylem, mindene megvan, de legfontosabbnak a nyugalomnak kellene lenni, ami nem biztos, hogy megvan neki a sok rá szegeződő, fürkésző tekintet miatt.
Én is hánytam a harmadik gyerekemnél az utolsó héten is, így is felhíztam 48 kg-ról 62-re...:)
...ugyanaz a beesett has, szerintem ahhoz képest, hogy állítólag a 3 -4 hónapban van ez nagyon brutál...és ez a hányás is szerintem nem véletlen....egyszerűen nem étkezett és étkezik normálisan, sőt!!!
Ez nem leszólás? Érdekes vagy kérdező
Kate hyperemesis gravidarumban szenved ami gyakori a noknel akik nagy elvarasoknak akarnak kell hogy megfelejenek ezen kivu la HCG szintol is fugg eza betegseg.
Ez komoly kiszaradassal es szivritmus zavarral jarhat nem csoda csont bor lett szegeny no.
rendszeressen apoltam ilyen noket es kindig nagyon lefogytak alig altak a labukon neha meg paraentralissan kellett oket taplalni venassan a terhesseg vegeig.
Remelem a holgy hamar erore kap es szep kerekre hizik a terhessegtol.
Azt gondolom, hogy biztos nagyon boldog, de nagyon sajnálom, hogy a fél világ a terhességén csámcsog, amit a 12. hét előtt mondtak el.
Évekkel ezelőtt is ennyire vékony volt, ha ilyen alkat, ha zabálna sem hízna el. Én is vékony vagyok, nem ennyire, mint ő, de hiába szültem, szinte már másnap nem mondták volna meg, hogy terhes voltam.
Remélem, egészséges babája/babái lesz és nem lesz rosszul végig a terhessége alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!