Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Ördög Nóra jó...

Szerintetek Ördög Nóra jó anya lesz? Vajon ikreket vár?

Figyelt kérdés
Ha még csak 12 hetes és egy babás,akkor nagyon látszik már rajta,de ugye lombiknál gyakori az ikerterhesség!Kíváncsi vagyok:) És jó anya lesz vajon?Ezt úgy értem,hogy sok "sztárnak" nagyon későn születik babája,Ördög Nóri még nem idős,de ugye sok ideje próbálkoznak,viszont azt veszem észre a tv-seknél,hogy várnak,szeretik,de 2-3 hónap után már munkába állnak stb.
2012. nov. 15. 17:52
 1/10 anonim válasza:
24%
Szerintem nem sok mindenkit érdekelnek ezek a kérdések..
2012. nov. 15. 17:57
 2/10 anonim válasza:
49%
Az, hogy valaki 2-3 hónappal a szülés után munkába áll nem azt jelenti hogy nem jó anya. Ennyi erővel Angliában, Amerikában stb az anyák 90%-a nem jó anya.....
2012. nov. 15. 17:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Jaj!Második félreértettél:úgy gondolom,hogy nincs szüksége pénzre,borzasztóan várja a babát,és ehhez képest 2 hónappal a szülés után visszajön dolgozni.Remélem érted,mire gondolok.

Első:a kérdésre nem kötelező válaszolni.

2012. nov. 15. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nem hiszem hogy annyit keresnének, hogy ne lenne szüksége évekig pénzre. A TV-sek általában vállalkozóként dolgoznak, nem alkalmazottként. Ráadásul ebben a szakmában ha 3 évre eltűnne, nagyjából tuti hogy nem tud visszatérni. Nem kell rosszindulatúnak lenni. Nem az dönti el milyen anya valaki, hogy meddig van otthon a picivel.
2012. nov. 15. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Csak 12 hetes? Tényleg többnek néz ki. Bár én nem hallottam, hogy annyi lenne. Azt mondták, hogy túl van a kritikus 12 héten, tehát ahármennyi lehet, akár 18-20 hetes is.

Simán tudnak dolgozni, mert nem egész héten 5x8 órában dolgoznak. Arra az egy-egy műsorra bemennek és kész. Ha szerencséjük van akkor a férjük épp nem dolgozik akkor és vigyáz a gyerekre az apa pár órát, vagy a nagyi, vagy bébiszitter. Ettől nem lesz rossz anya valaki. Sőt, szerintem sokkal jobb, mint akik csak sírnak, hogy nem tudnak semmit venni a gyereknek, de Ők szuper anyák, mert legalább 3 évig otthon ülnek vele.

2012. nov. 15. 18:17
 6/10 anonim válasza:
54%

Úgy tudom, hogy az RTL ilyen szempontból rugalmas. A Mónika show háziasszonya is csak pár hónapot hagyott ki, utána vitte magával a gyereket és megszoptatta.

Persze ez egy élő show alatt kicsit nehezebb, de megoldható.

2012. nov. 15. 18:24
 7/10 anonim válasza:
78%

Így van, ők nem úgy dolgoznak, mint mi, max. pár órát egyfolytában, és addig a baba meg esetleg ott van tőle 10 méterre egy nyugodt öltözőben.

Lehet, egy átlagos anyuka, aki rábízza a gyerekét a nagyira kevesebbet van a babával.

Én kedvelem amúgy Ördög Nórit.

És hogy milyen anya lesz az meg csak megítélés kérdése.

2012. nov. 15. 18:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem,amit mondotok.Úgy értettem,hogy szerintetek "szívvel-lélekkel" anya lesz?
2012. nov. 15. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezt hogy érted? Ha szereti a gyerekét és gondoskodik róla akkor igen, de ezt te nem fogod tudni sosem megítélni így kívülről. Mindannyiunknak van olyan napja mikor azt lehewt mondani hogy minek szül az ilyen, meg vannak szuper napok. Miért vagy ilyen rosszindulatú?
2012. nov. 15. 19:20
 10/10 anonim válasza:

Miért ne lenne szívvel lélekkel anya?

Pont olyan anyuka lesz, mint te (már ha te az vagy. )

2012. nov. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!