12 éves vagyok és találtam egy papirt a wc-ben. Anya terhességi tesztje volt! Kérdezzek rá?
Figyelt kérdés
nagyon megijedtem, nem tudom mit csináljak. korábban már előjött ez a kérdés hogy szeretnék-e. De nem hittem hogy tényleg...jajj most nem tudom miért nem szóltak vagy ilyesmi...:/ meg legutóbb iszonyúan fel volt puffadva. meg elég hamar alszik el. fogalmam sincs mit csináljak. kérdezzek rá, vagy hagyjam hogyők szóljanak, vagy lehet hogy nem is terhes?2012. okt. 31. 13:38
2/25 anonim válasza:
Lehet hogy nem terhes, csak azt hitte és csinált tesztet. Várj egy pár napot. Ha az, akkor úgyis szólni fog.
3/25 anonim válasza:
szeretnél tesót amúgy ?
szerintem ha most csinálta anyukád a tesztet biztos hogy pár nap és Neked is szólna róla ha terhes!
persze lehet hogy mégsem babás...én finoman rákérdeznék a dologra nála!
4/25 anonim válasza:
Használta egyáltalán a tesztet? Vagy csak úgy ott volt bontatlanul?
5/25 anonim válasza:
szerintem nyugodtan mondd meg, h véletlenül megláttad a tesztet. ez már maga a rákérdezés, mert ebből biztosan beszélgetés lesz :)
6/25 A kérdező kommentje:
igen ki volt bontva a papir. igazából, nem ellenkeztem sosem hogy jó lenne egy kistesó! :) igen mindig előre tervezem hogy majd mit kérdezek de valahogy amikor eljönne a megfelelő pillanat megtorpanok! :/
2012. okt. 31. 13:53
7/25 anonim válasza:
Ha bízol benne, akkor elég ha megmutatod a papírt. Tuti, hogy érteni fogja és nem fog kérdezni, de magyarázatot ad.
8/25 anonim válasza:
egyébként miért ijedtél meg ennyire?
én még várnék,hogy hogy alakul a dolog..
9/25 anonim válasza:
Szerintem, ha kíváncsi vagy, nyugodtan kérdezd meg, hogy számíthatsz-e esetleg kistesó érkezésére, mert hogy találtad azt a tesztet a wc-ben, és arra gondoltál... Nincs ebben semmi rossz, amitől tartanod kellene.
10/25 anonim válasza:
hát igen, de 12 évesen még nagy feladat várni és közben magadba fojtani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!