12 éves vagyok és találtam egy papirt a wc-ben. Anya terhességi tesztje volt! Kérdezzek rá?
Figyelt kérdés
nagyon megijedtem, nem tudom mit csináljak. korábban már előjött ez a kérdés hogy szeretnék-e. De nem hittem hogy tényleg...jajj most nem tudom miért nem szóltak vagy ilyesmi...:/ meg legutóbb iszonyúan fel volt puffadva. meg elég hamar alszik el. fogalmam sincs mit csináljak. kérdezzek rá, vagy hagyjam hogyők szóljanak, vagy lehet hogy nem is terhes?2012. okt. 31. 13:38
12/25 anonim válasza:
az is lehet, hogy negatív a teszt, és még nem lesz kistesó. de ha kérdezték tőled, hogy szeretnél e, akkor biztos próbálkoznak vele.
szerintem is kérdezd meg tőlük, hogy most hogy állnak a dolgok. biztos el fogják neked mondani.
majd írd meg mi lett, ha beszéltetek! :)
amúgy örülnél a tesónak?
13/25 A kérdező kommentje:
nem tudom hány csík volt mert csak a papírt láttam! :( igen nem mondanám hogy rossz lenne egy kistesó! :) igen, nagyon izgatott vagyok, és elég nehéz magamban tartani! :) és a 14:05-nek: mindenféleképpen irni fogok! :)
2012. okt. 31. 14:12
14/25 anonim válasza:
Kérdezz rá, de finoman. Lehet, hogy negatív volt a teszt.
Drukkolok!
15/25 anonim válasza:
Hat egyebkent, ha csak a papirt talaltad meg, akkor maga a teszt lehet nala maradt, es mar utban a kisteso :-)... en a helyedben varnek par napot, es ha nem mondja esetleg ovatosan rakerdeznek, vagy csak kertelve tudakozodnek :)
16/25 anonim válasza:
Próbálj óvatosan rákérdezni. Sok sikert hozzá és ne menjen el tőle a bátorságod.:)
17/25 anonim válasza:
Mindenképp rákérdeznék, ha esetleg jön a tesó, rosszabb hazudni és meglepődni, mikor bejelentik. Anyukád biztos megkönnyebbülne ha te kérdeznéd meg :)
18/25 anonim válasza:
Szerintem is kérdezz rá,semmit nem veszithetsz....bátorság!!
Kíváncsi vok h.lesz e tesod:)
19/25 A kérdező kommentje:
oké,köszi a válaszokat! :) nagyon sokat segitettetek! :) holnap reggel óvatosan rákérdezek! :) és irok ha megvan a válasz rá! :)
2012. nov. 1. 21:59
20/25 A kérdező kommentje:
igen nos...óvatosan céloztam rá...és igazatok volt, értette a célzást! :) és útban van a kistesó! :DD
2012. nov. 2. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!