Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nézik le annyian Csobot...

Miért nézik le annyian Csobot Adél-t? (X-Faktor)

Figyelt kérdés

jó, most olyan válaszokat nem kérek, hogy : mert k*rva. ezt mindnek itudja ,hogy nem az... és azért miért kell lenézni mert Erdélyi ?

Vélemény ?

2012. okt. 8. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
nem azért, mert román. egyszerűen irritáló a viselkedése, teszi-veszi magát, éretlen.
2012. okt. 9. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
én nagyon ledöbbentem amikor bekerült o_o de sztem 1. élő adásban kiesik, mivel amit eddig hallottam róla kritikát az mind rossz volt szval .. van remény! :D
2012. okt. 9. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Én nem azért nem bírom mert Erdélyi hanem mert beképzelt,mesterkélt,tenyérbe mászó és egy kicsit még undorító is számomra.Ahogy egy ismerősöm szokta mondani "túl játsza a szerepét" (és itt most nem arra gondolok amit egyesek mondanak,hogy megírva van nekik minden meg,hogy felbéreltek).
2012. okt. 10. 00:32
 14/21 habii00 válasza:
82%
miért lenne baj h erdélyi? csomóan Erdélyből jöttek. az az idegesítő abban a kis ribancban, hogy össze-vissza dobálja magát meg ahogy röhög meg úgy az egész csaj irritáló nagyon.. ja, és miatta kiejtettek csomó jó énekest, akik sokkal jobban megérdemelték volna hogy nyerjenek!!!! erre idehívják ezt a kis turcsi orrút.... (egy interjúban olyasmit nyilatkozott hogy szerinte azét is fognak rá szavazni mert nagyon szép..-.-'' a nagyképűség netovábbja ez a ribanc, bocsi)
2012. okt. 10. 19:16
 15/21 anonim ***** válasza:
7%
Utálom Adélt, de azért ne túlozzunk utolsó! Olvastam azt az interjút, nem ezt mondta:)
2012. okt. 10. 19:32
 16/21 anonim válasza:
Adélka kéjeleg a színpadon és kelleti magát , ami már visszatetsző. :)
2012. okt. 11. 15:30
 17/21 messirycsi válasza:
15%
Hat egyes emberek lenezik...es sok hejtelen valaszokat lathatunk...szerintem egy kedves, magabiztos, szep, szinpadon tokeletes, nagyszeru hanggal rendelkezo egyeniseg, akit nem lehet utanozni. Nagyon jol dontott Malek Miklos, amikor bejuttatta az elo showba, ez ki is derult mar. Lehet, hogy buszke, magabiztos csaj, de ez neki nagyon jol all. Ugyhogy hajra ADEL!!!
2012. okt. 14. 00:04
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagyok gyakori X-faktorozó, de most KOMOLY, hogy utálják Adél, azért, mert "MŰ"?? Az X-faktorban ez annyira egyedi eset???? Én amennyit néztem eddig, minden 3-ik emberről ezt gondolom-.-. Pont benne meg nem tűnt fel, hogy olyan botrányosan "mű", és nagyképű? Legalább van oka rá, mert érdekes személyiség, ELTEKINTVE a külsőségeitől, de hát vak emberek , akik csak az ilyesmire figyelnek, hogy "jaj de nagyképű", nem vehetik észre, inkább kicsi lelkecskéjükben dédelgetik azokat, akik már fárasztóan adják a nagy szerényt-és ez sem jobb a nagyképűségnél- nevet nem tudok mondani, mert nem jegyzem meg az ilyeneket.
2012. okt. 16. 10:34
 19/21 anonim válasza:
93%
Hát ha mű énekesről beszélünk , szerintem Zambo Krisztián a mű , egy csomót hibázik , de az apja miatt nem ejtik ki , és azért 30 év felett eljön ilyen kapcsolattal , szerintem ha koncertet tartani , és jól reklámozná teli lenne a terem , és amikor csoportba kellet menni az is mi volt hogy aki vele volt az csak hűgetett és a refrént énekelték .. Nem tudom hogy mért épp Csobot adél lenne a beképzelt , ha már mindenki azt írja , én is azt írtam tudom , de úgy értettem hogy sokak szerint . És az is idegesítő hogy a másik lerománozza , ha ő román akkor ha én Kínába kapok munkát én Kínai vagyok ?????????
2012. okt. 16. 13:57
 20/21 anonim válasza:
Vegre valakinek feltunt az is, hogy romanozza valaki itt Adelt, en is erdelyi vagyok de eleg roszul esik ez, mert nem tehetunk rola, hogy a hatar most mashol huzodik, mashol van a magyar hatar, Te kedves romanozo kivanom neked, hogy soha ne kerulj olyan helyzetbe, mint mi. Ha a hatart mashol huzzak meg akkor te most osztrak lennel?
2012. nov. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!