Miért nézik le annyian Csobot Adél-t? (X-Faktor)
jó, most olyan válaszokat nem kérek, hogy : mert k*rva. ezt mindnek itudja ,hogy nem az... és azért miért kell lenézni mert Erdélyi ?
Vélemény ?
En errol az egeszrol azt gondolom,h ez egy igen szubjektiv dolog..
Ha vki jonak tart egy enekest,akkor persze h ki van akadva,h kiesik,es szintugy ki van akadva a masik ,h miert jutott be,amikor szerinte nem jo.
En nagyon nem hasonlitanam ossze Adelt es Krisztiant. Teljesen mas helyzet a ketto. Adelnak nincs jo hangja,ellenben Zamboval. Es Zambo nem azert jut be ,az en szememben biztosan nem,mert ,h edesapja milyen jol enekelt meg hivtak stb. Kit Erdekel?! Neki jo a hangja,ott a helye!:)
Na ,de Adel?! O szineszkedni nagyon tud,rangatozik,kenyeskedik,provokalja magat.
Akkor most hol itt a parhuzam? Nem ertek egyet a kettojuk osszehasonlitasaval.
Az meg,h honnan szarmazik,kit erdekel.itt abszolut nem errol van szo,nem szarmazas ,hanem viselkedesi problema van!
5. vagyok
amúgy Adélban is van, csak az ő hangjának még fejlődnie kéne
5.vagyok ismételten:)
Nem olyan sokszor volt Adél hamis, ahogy belegondolok, de több hangott tévesztett, mint több másik versenyző
5.már megint:D
Én amúgy bírom Adélt!!!
Azért hoztam fel, mert lényegében ugyanarról beszélünk. Mind a kettő egy beépített ember ez az igazság.
Oké Krisztián nagyon szépen elénekelte az apja dalát, a többi meg valami iszonyat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!