Talán Attila meleg?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos2012. márc. 31. 16:05
51/59 A kérdező kommentje:
Nem lejáratni akarom, csak nagyon utálom. Volt kedvenc énekesem pl Adam Lambert is, aki meg nem is meleg hanem forró. De imádtam. Szánalmas meg nem vagyok, nem is ismersz.
2012. máj. 25. 17:35
52/59 anonim válasza:
de milyen csel az hogy olyan embert utálsz, akit nem ismersz? Vagy ismered és megbántott? Vagy mi az oka annak hogy utálod? Maximum nem tetszik a hangja. De nem utálhatod ha csak a képernyőn keresztül ismered.
Amúgy én is szeretem Adam Lamberet. Nagyon tehetséges.
53/59 haljál meg válasza:
károcse menjetek a rákba aki azt mondja hogy Ati meleg !!!! az Életetek meleg meg a familiátok !!!!!!!! nah !!!!!!! ne játszunk a szavakkal !!!!! nem meleg és kész .... mostmár huzzon minden olyan ember a rákba aki azt irja hogy Ati meleg !!! kész téma lezárja bazzeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54/59 A kérdező kommentje:
utsó előtti: És mi az oka hogy szereted? Talán barátok vagytok? Jogosan teszem fel azt a kérdést mivel te meg az ellenkezőjét kérdezted. Te sem ismered jobban mint én.
utolsó: Hát ez a stílus sok mindent elárult rólad. Olyan embereknek is joga van élni akik nem imádják elvakultan a srácot.
2012. máj. 29. 18:02
55/59 anonim válasza:
Az előttem szólónak üzenem,, sp az fiúkkal csinálja... Bár úgyis mindenki lázadozik, úgyhogy az is mindegy, hogy honnan tudom... És csak úgy mellékesen: rengeteg olyan szereplő van a médiában, énekes, stb. akiről még csak nem is sejtenétek, hogy az.
56/59 anonim válasza:
nem mindegy hogy honnan tudod. ha van pl. egy kép vagy akármi arról egy pasival csókolózik... elhiszem esküszöm. de ha valami marhaság hogy megölelte a barátját, vagy bulizás közbe egyszer hozzá ért egy pasihoz. akkor már nem hiszem el. kíváncsi vagyok honnan "tudod" hogy meleg .
57/59 anonim válasza:
Nem fogom megmondani, mert nem értenéd. Nem azért mert hülye vagy, hanem azért mert én sem értettem, amíg nem nyertem közvetlen beletekintést "abba" a közegbe. Menjetek fel Pestre és nézzetek szét a világban, szórakozóhelyeken, meleg - bárokban, kik fordulnak meg és miket csinálnak nyilvánosan! Tudom miről beszélek... Téma jegelve részemről:)
58/59 anonim válasza:
Viszont sorry, nem azt mondtam hogy sp meleg, félreérthető voltam. Úgy akartam írni hogy fiúkkal IS csinálja.
59/59 anonim válasza:
nem meleg. a volt osztálytársam még az Interyou előtt együt zenélt vele, én már akkor azt mondtam, hogy meleg:D de ő mondta, hogy nem az, csak érdekes a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!