Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Talán Attila meleg?

Talán Attila meleg?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos

2012. márc. 31. 16:05
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
TALÁN...xD
2012. ápr. 11. 07:57
 12/59 anonim ***** válasza:

sok hülye.. miért lenne az? képernyon keresztul semi féle képpen nem lehet megállapítani. és amitöl ad a külsejére attól még nem az.

Még nem unjátok azt hogy mindenkit leb.ziztok? Most komolyan :/ Már annyira gyerekes szerintem.

2012. ápr. 11. 10:47
 13/59 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem "kedves" utolsó :D
2012. ápr. 11. 19:56
 14/59 anonim ***** válasza:
elég baja van annak, aki meglat egy csávót a TV-bol s egybol fut a gép elé hogy megkérdezze hogy megeleg-e. "kedves" kérdezo. ;D
2012. ápr. 12. 11:39
 15/59 anonim ***** válasza:
de amugy meg indokolnád miért néz ki melegnek? ellenségeskedésen kívül.
2012. ápr. 12. 11:41
 16/59 A kérdező kommentje:

Wow! Utolsó előtti, nem rögtön futottam a géphez hanem van pár lány osztálytársam akik így reagáltak a palira: "Jáááájhh deee cuuukcsiii" ezért kérdeztem meg.

Szóval szerintem nagyon úgy néz ki mint egy meleg csávó. Olyan a haja, olyan a beállása, a hangja, meg (így TV-n keresztül) olyan b*zis kisugárzása van.

2012. ápr. 12. 19:47
 17/59 A kérdező kommentje:
Ja és a kedvest azért írtam idézőjelben mert akkori utolsó válaszoló le "sok hülyézett" minket. Mikor én senkit nem fikáztam le rosszindulatból, csak feltettem egy kérdést amihez jogom van itt gyakorikérdéseken
2012. ápr. 12. 19:49
 18/59 anonim ***** válasza:

igazad van. tényleg nem kellet volna le "sok hülye"-zek senkit ( szoval bocsánatot is kérek), csak már egyszerüen unom hogy mostnába nincs olyan fiú énekes/zenekar hogy valaki ne b.zizná le öket. és hát nekem Ati a kedvencem s egyszerüen olyan makacs vagyok hogyha ö a saját szájábol mondná: " meleg vagyok " akkor sem hinném el :)).

de most válaszolok rendesen a kérdésre: nem meleg, sot azt nyilatkozta hogy tetszik neki egy lany, és a lanynak is tetszik ö. És szerintem ismerkedni is akarnak :D de ám szépek lennének.

És tényleg bocs. :D nem te vagy a hülye hanem én és nemrég be is bizonyítottam. :/

2012. ápr. 12. 22:48
 19/59 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D
2012. ápr. 13. 18:51
 20/59 anonim válasza:

szerintem ha valaki meleg a sztárvilágból, akkor nem pályakezdése elején fog felvilágosítást adni arról, hogy meleg:) Magyarul az, hogy azt nyilatkozza valaki, hogy tetszik neki egy lány, az semmit sem jelent:)

Egyébként én is annak gondolom, de nem tudhatom biztosra... viszont akkor már leírom, hogy nekem mikor fordult meg először a fejembe hogy az. Nem feltétlen a külseje volt... érzékenynek is találtam, az ahogy beszélt, a beszédhangja... Na meg az a barna hajú srác, akivel az It's my life - ot énekelték, nekem az is annak tűnt a Miley Cyrus számmal. (nem rossz indulatból mondom, mert van meleg barátom:)) És amikor a párbaj előtt mutatták a kis videót a felkészülésről, meg az elmúlt napokról, és mutatták azt ahogy beszélgettek, meg mondták ők is hogy ez egy mély barátság kezdete lehetne, ráadásul az a kettő mondta egymásról akit melegnek néztem... nem a mély barátságot értelmeztem félre, csak az egész videó olyan fura volt:D

2012. ápr. 13. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!