Talán Attila meleg?
sok hülye.. miért lenne az? képernyon keresztul semi féle képpen nem lehet megállapítani. és amitöl ad a külsejére attól még nem az.
Még nem unjátok azt hogy mindenkit leb.ziztok? Most komolyan :/ Már annyira gyerekes szerintem.
Wow! Utolsó előtti, nem rögtön futottam a géphez hanem van pár lány osztálytársam akik így reagáltak a palira: "Jáááájhh deee cuuukcsiii" ezért kérdeztem meg.
Szóval szerintem nagyon úgy néz ki mint egy meleg csávó. Olyan a haja, olyan a beállása, a hangja, meg (így TV-n keresztül) olyan b*zis kisugárzása van.
igazad van. tényleg nem kellet volna le "sok hülye"-zek senkit ( szoval bocsánatot is kérek), csak már egyszerüen unom hogy mostnába nincs olyan fiú énekes/zenekar hogy valaki ne b.zizná le öket. és hát nekem Ati a kedvencem s egyszerüen olyan makacs vagyok hogyha ö a saját szájábol mondná: " meleg vagyok " akkor sem hinném el :)).
de most válaszolok rendesen a kérdésre: nem meleg, sot azt nyilatkozta hogy tetszik neki egy lany, és a lanynak is tetszik ö. És szerintem ismerkedni is akarnak :D de ám szépek lennének.
És tényleg bocs. :D nem te vagy a hülye hanem én és nemrég be is bizonyítottam. :/
szerintem ha valaki meleg a sztárvilágból, akkor nem pályakezdése elején fog felvilágosítást adni arról, hogy meleg:) Magyarul az, hogy azt nyilatkozza valaki, hogy tetszik neki egy lány, az semmit sem jelent:)
Egyébként én is annak gondolom, de nem tudhatom biztosra... viszont akkor már leírom, hogy nekem mikor fordult meg először a fejembe hogy az. Nem feltétlen a külseje volt... érzékenynek is találtam, az ahogy beszélt, a beszédhangja... Na meg az a barna hajú srác, akivel az It's my life - ot énekelték, nekem az is annak tűnt a Miley Cyrus számmal. (nem rossz indulatból mondom, mert van meleg barátom:)) És amikor a párbaj előtt mutatták a kis videót a felkészülésről, meg az elmúlt napokról, és mutatták azt ahogy beszélgettek, meg mondták ők is hogy ez egy mély barátság kezdete lehetne, ráadásul az a kettő mondta egymásról akit melegnek néztem... nem a mély barátságot értelmeztem félre, csak az egész videó olyan fura volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!