Talán Attila meleg?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos2012. márc. 31. 16:05
31/59 A kérdező kommentje:
lili12 én csak megkérdeztem. nem kell úgy berágni
2012. ápr. 26. 18:41
32/59 anonim válasza:
így van!!! egyébként meg az a baj Attila rajongók, hogy negatívan álltok a dologhoz, és nincs saját véleményetek! támadásnak érzitek ezt a kérdést, mert a társadalom belétek sulykolta azt, hogy melegnek lenni bűn és elfogadhatatlan! bocsi, nem bunkóskodni akarok:)
33/59 anonim válasza:
szóval tv - ben úgy néz ki, élőben nem.... a lényeg hogy megint a külsőnél tartunk:-)
34/59 anonim válasza:
Én csak azt mondom, hogy sok sminktől talán minden férfi b*zis lenne, szóval...
35/59 anonim válasza:
én nem negatívan állok hozzá. csak ha egyszer nem ismered csak tévén keresztül, akkor honnan a francból gondolod hogy meleg? s az lenne akkor is szeretném, mert nincs közöm hozzá. és senki másnak sem. De nem az. És én a hangjáért szeretem nem azért mert jól néz ki. . És.még azért is mer el énekelte a kedvenc számom :D
36/59 anonim válasza:
Onnan gondolom, hogy meleg, ahonnan Te is gondolod, hogy nem az:DD Tény, hogy nem egy emberben merült fel a kérdés, hogy meleg és legalább ugyanannyian tiltakoznak, hogy nem meleg... fifty fifty. Teljesen mindegy, itt csak véleményt nyilvánítunk, most hogy meleg vagy nem meleg, max ő tudja, és másnak nincs is köze hozzá:)
37/59 anonim válasza:
egyet értek. másnak nincs köze hozzá. Hallgassátok ha tetszik a hangszíne, és ha szerintetek jól énekel, vagy ha szimpatikus. És ne a nemi hovatartozását tárgyaljuk :D
38/59 anonim válasza:
Szerintem nem az, de ha mégis az lenne nem akarok tudni róla, és szerintem is kifejezeten helyes:)
39/59 anonim válasza:
Figyu minek kell a bolhából elefántot csinálni? Menjetek el a klubkoncertre és kérdezzétek meg! Ha meg nem meritek megkérdezni gyávák vagytok, csak ennyit tudok mondani...
40/59 A kérdező kommentje:
utolsó! én itt kérdeztem meg Tőletek, mert a Ti véleményeitekre vagyok kíváncsi. Ennyi. És klubkoncertre kérdezősködni meg menjen el akinek három anyja van. Most már csak az idegesít hogy megint továbbjutott.xD
2012. máj. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!