Talán Attila meleg?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos2012. márc. 31. 16:05
21/59 anonim válasza:
Szerintem az hogy érzékeny, és hogy Dáviddal jól el voltak az még ne jelent semmit. Van egy érzékeny haverom. Sokat hülyül, jófej meg minden, de nem bír sok mimdent. Például ha össze veszik valakivel, akkor nagyon szomorú, és addig kéri a bocsit, ameddig meg nem bocsát neki. De van barátnoje ;D .. Ugyanazt a srácot példázva, a barátaival is oszinte és jól el van. És szoktak mindenfélérol beszélni. Onnan tudom hogy velem is szokott. Valaki ezektol még nem meleg. Igaz. Nem vettem észre hogy Ati érzékeny lenne. Gondolkodok és nem jut eszembe hogy hol mutatkozott érzékenynek. Na de mindenkinek meg van vé
23/59 anonim válasza:
Így van, mindenkinek meg van a véleménye! De én nem azt mondtam hogy az érzékenysége miatt lenne az.... úgy az egész összkép, amihez persze az érzékenység is hozzá járul. De annyira nem érdekel hogy meleg e vagy sem:) Szimpla kíváncsiság:D
24/59 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek :))
2012. ápr. 14. 17:58
25/59 anonim válasza:
Miért hallom én mindig ezt a kérdést? Egyáltalán nem meleg és ezt itt és most leszögezem...
26/59 anonim válasza:
Honnan vagy ennyire biztos benne? Mondta?
27/59 lili12 válasza:
Most miért lenne az? Mert máshogy zselézi a haját, mint a ahogy szokás?? ez teljesen hülyeség! Barátnője is volt!!
Amúgymeg láttam egy csomó riportot vele, és BIZTOS HOGY NEM AZ! Az egyik riportban a női ideáljáról beszélt, teljesen úgy dumál, mint más srác, jó egy kicsit vékonyabb a hangja, de ettől még NEM MELEG!!
28/59 anonim válasza:
szerintem sem meleg. csak ad a külsejére. és szereti a kamerába mutatni hogy mennyire jó és alázatos. az is lehet, hogy igazából rossz. :)) na mindegy. nem ismerem.
a lényeg: senkinek semmi köze hogy meleg-e, (de véleményem szerint NEM az) .. figyeljétek a produkcióit, s ha tetszik szavazzatok s ha utáljátok és nem tetszik amit csinál ne nézzétek hanem kapcsoljátok el a tévét mikor o megy.
29/59 anonim válasza:
Háhá. Nem meleg. Tegnap mutatták az Aktívba, hogy Ati néhány hete szakított a BARÁTNOJÉVEL a Klubbkoncerten me valamilyen féltékenységi jelenetet rendezett. Megmondtam hogy nem az!
30/59 anonim válasza:
Azért vagyok benne olyan biztos, mert LEHET h tévén keresztül ÚGY néz ki a sok sminktől, de ÉLŐBE nem néz ki úgy onnan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!