Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Talán Attila meleg?

Talán Attila meleg?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos

2012. márc. 31. 16:05
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

jaa már tökéletesen értem. Azért meleg mert utálod. Hú bazzeg de szá.nalm.as vagy. Mert ha valakit nem bírsz az az elso benyomás róla hogy meleg. Phejj. Látszik hogy nem ismered. Igaz én sem csak tévébol, de beszéltem egy olyannal aki ismeri vagyis látta már egy két helyen és azt állítja Attiláról hogy nagy csajozós. Szóval ha tudni szeretnéd nem meleg. És nem rég szakított a barátnojevel.

Nem tudom mit gondoltál mikor fel tetted ezt a kérdést, de biztosan megfordult az idiótaa fejedbe hogy a rajongók nem fognak jól viszonyulni hozzá. Az elején énis próbáltam kulturált lenni, de hogy most kiderült hogy azert meleg mert utálod. Már énis egy szánalmas embernek tartalak.

2012. máj. 15. 21:47
 42/59 anonim válasza:
Szerintem meleg, legalábbis már első blikkre annak tűnt, aztán megláttam, hogy az egyik válogatásra egy srác kísérte el, aki tuti meleg volt, és mikor tovább engedték Atit, még ölbe is kapta. :) :))
2012. máj. 18. 17:14
 43/59 A kérdező kommentje:
41-es: így látatlanban szánalmas? Egyébként nem azért utálom mert melegnek gondoltam, hanem azért mert olyan a hangja mintha egy csirke nyakát tompa késsel vagdosnák, vagy mint amikor édesapám ráment a kocsival a macskánk farkára véletlenül.
2012. máj. 18. 20:23
 44/59 anonim ***** válasza:

ha nem tetszik nem kell nézni. kíváncsi vagyok neked milyen hangod van. ha te olyan jó vagy miért nem vagy ott ahol ő. Nyugodtan kritizálhatod, csak annyi hogy belőled egy szánalmas ember marad aki mindenkiről megkérdezi GyK-n hogy ki meleg s ki nem. S őt elismerték a Megasztár legjobb férfi előadójának,s talán még lesz is belőle egy jó énekes. Mert sok megasztáros, x-faktoros és főként Csillag születikes úgy eltűnt hogy hallani sem lehet róluk. Rajtad kívül amúgy is kb 10 ezer embernek, más a véleménye, és az hogy különleges hangszíne van ezért 100 előadó közül is megismerhető. Neked is lehet rossz véleményed, de az annyira béna hogy még le is írod. azt hiszed menőbb leszel. -.-

ja s az kérdező előtti: nem ismered őt sem, és azt a srácot sem. furcsa hogy filmekben, sem és élőben sem láttál még olyan hogy megölelte két barát egymást. És Attila nem lehet meleg mert most szakított a barátnőjével bazzmeg. Egy hónap alatt lett meleg? Mutatták a csajt is s mert az jelentkezett szépségversenyre, és akkor mondták hogy miért szakítottak s stb ... De azt a srácot nem tudom.

2012. máj. 19. 07:34
 45/59 anonim válasza:
Hát hallod, te nagyon elvetemült kis csitri fan lehetsz. :) :) Én normálisan leírtam a véleményemet, te meg itt b@zmegolsz nekem? Tudd már, hogy hol a helyed. És a kérdésedre válaszolva, igen, számtalan filmben, valóságban is láttam már, hogy 2 barát megöleli egymást, de azt, hogy ölbe kapja mint a csaját, na azt még nem. Na én itt részemről lezártnak tekintem a vitát, meg kb le se szarom ha bu*i is, ez elég elfogadott már, én csak a kérdésre válaszoltam.
2012. máj. 20. 16:28
 46/59 anonim ***** válasza:
52%

Talán Attila egy isten. Imádom. Mindent tudok róla.

Ha valaki azt hiszi, hogy az, akkor hatalmasat téved. Van / volt barátnője. A színpadon úgy nézi a csajokat, mintha mindedjik kéne neki.

Láttátok volna legalább egyszer is, hogy egy pasit megbámult volna? NEM!

Még egyszer: TALÁN ATTILA NEM AZ ! ! !

Talán Attila imádóknak üzenem, hogy legalább mi tartsunk ki az igazság mellett.

2012. máj. 21. 12:13
 47/59 anonim ***** válasza:
előző előtti: látszik hogy úgy ítélsz el embereket, hogy fogalmad sincs ki az. Engem is csitrinek nevezel, azért mert biztos vagyok benne hogy nem meleg. Ez van Attilával is. Fogalmad sincs ki az, de 100% meleg. De basszus miért? Miért kell olyan embert elítélni, akiket nem ismersz? Egy rossz szót szóltam hozzád? Azt írtam hogy "Előző előtti...". A rosszat nem neked írtam, hanem a kérdezőnek. Ja és ha arra a srácra gondolsz, amelyiknek szőke/barna haja van, és mindig fel van zselézve, akkor az sem meleg, mert láttam vele riportot s a csajokról volt szó. Úgy viselkedett mint más rendes srác. Ha a hosszú hajú barna srác, az akire gondolsz az tényleg úgy viselkedett akkor. De lehet hogy örömébe csinálta. Igaz nincs arra bizonyíték hogy ő nem meleg de arra sem hogy meleg, de arra hogy Attila nem búza arra van. És nem hiszem hogy lefizették azt a csajt hogy mondja azt hogy jártak Attilával. Egy újságba volt egy olyan kép róla hogy sírt. Pénz attak neki hogy bőgjön mert szakítottak? Na persze. A részemről is be van fejezve a vita. Nem meleg és kész.
2012. máj. 21. 19:10
 48/59 haljál meg válasza:
Talán Ati egyáltalán nem meleg!!!!!! attól még hogyha valaki nem szereti, vagy valakinek nem tetszik, nem kell lenézni!!! utálom az ilyen rossz indulatu embereket , hogy pl. Ati szakitott a barátnőjével és már meleg ? vagy hogyha nem érzett iránta semmit akkor is ?? vagy csak ezt most azért is találták ki hogy legyen valami pletyka !!! mert Mester Tomiról is volt ilyen !!!! én nem fogok az ilyen hülye pletykáknak hinni !! majd ha fogom látni hogy Ati egy fiuval lesz akkor elhiszem , de ameddig nincs semmi bizonyiték , akkor nem kell olyan választ adni hogy BIZTOS , IGEN , MEG HOGY LEHET !!!!! a legmegfelelőbb válasz a NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 23. 22:17
 49/59 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: mert te hogy ítélsz el embereket? Engem szánalmasnak neveztél, pedig egy szót sem váltottunk soha élőben
2012. máj. 24. 16:49
 50/59 anonim ***** válasza:

kérdező. te be bizonyítottad hogy szánalmas vagy, azzal hogy Attilát kicsit sem bírod, de azért kérded hogy meleg-e. De a másikhoz egy rossz szót nem szólok s le csitriz. Az az ember is ügyes lehet.

Az a szánalmas, hogy le írod hogy mennyire nem tetszik a hangja, de még is érdekel hogy melege, csak azért hogy lejárasd. Mert azt hiszed ha valaki meleg az lejáratás. Ha nem bírod neked nem mindegy hogy meleg vagy nem? S ha arról beszélünk hogy meg ítélünk embereket az nélkül hogy ismernénk, te kezdted. Na jó ez dedósan hangzott. :)) Na mindegy.

Még ha egy rajongó kérdezte volna meg. De egy olyan ember aki "utálja" őt, és csak a hibát keresi benne, attól szánalmas. Lehet hogy élőbe jófej, aranyos fiú/lány vagy, de itt eléggé gyerekesen viselkedtél.

Engem nem zavarna ha meleg lenne, mert a hangjáért szeretem. De tudom hogy nem meleg, ezért ki állok az igazságért. És fogadd el hogy NEM MELEG.

2012. máj. 25. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!