Talán Attila meleg?
jaa már tökéletesen értem. Azért meleg mert utálod. Hú bazzeg de szá.nalm.as vagy. Mert ha valakit nem bírsz az az elso benyomás róla hogy meleg. Phejj. Látszik hogy nem ismered. Igaz én sem csak tévébol, de beszéltem egy olyannal aki ismeri vagyis látta már egy két helyen és azt állítja Attiláról hogy nagy csajozós. Szóval ha tudni szeretnéd nem meleg. És nem rég szakított a barátnojevel.
Nem tudom mit gondoltál mikor fel tetted ezt a kérdést, de biztosan megfordult az idiótaa fejedbe hogy a rajongók nem fognak jól viszonyulni hozzá. Az elején énis próbáltam kulturált lenni, de hogy most kiderült hogy azert meleg mert utálod. Már énis egy szánalmas embernek tartalak.
ha nem tetszik nem kell nézni. kíváncsi vagyok neked milyen hangod van. ha te olyan jó vagy miért nem vagy ott ahol ő. Nyugodtan kritizálhatod, csak annyi hogy belőled egy szánalmas ember marad aki mindenkiről megkérdezi GyK-n hogy ki meleg s ki nem. S őt elismerték a Megasztár legjobb férfi előadójának,s talán még lesz is belőle egy jó énekes. Mert sok megasztáros, x-faktoros és főként Csillag születikes úgy eltűnt hogy hallani sem lehet róluk. Rajtad kívül amúgy is kb 10 ezer embernek, más a véleménye, és az hogy különleges hangszíne van ezért 100 előadó közül is megismerhető. Neked is lehet rossz véleményed, de az annyira béna hogy még le is írod. azt hiszed menőbb leszel. -.-
ja s az kérdező előtti: nem ismered őt sem, és azt a srácot sem. furcsa hogy filmekben, sem és élőben sem láttál még olyan hogy megölelte két barát egymást. És Attila nem lehet meleg mert most szakított a barátnőjével bazzmeg. Egy hónap alatt lett meleg? Mutatták a csajt is s mert az jelentkezett szépségversenyre, és akkor mondták hogy miért szakítottak s stb ... De azt a srácot nem tudom.
Talán Attila egy isten. Imádom. Mindent tudok róla.
Ha valaki azt hiszi, hogy az, akkor hatalmasat téved. Van / volt barátnője. A színpadon úgy nézi a csajokat, mintha mindedjik kéne neki.
Láttátok volna legalább egyszer is, hogy egy pasit megbámult volna? NEM!
Még egyszer: TALÁN ATTILA NEM AZ ! ! !
Talán Attila imádóknak üzenem, hogy legalább mi tartsunk ki az igazság mellett.
kérdező. te be bizonyítottad hogy szánalmas vagy, azzal hogy Attilát kicsit sem bírod, de azért kérded hogy meleg-e. De a másikhoz egy rossz szót nem szólok s le csitriz. Az az ember is ügyes lehet.
Az a szánalmas, hogy le írod hogy mennyire nem tetszik a hangja, de még is érdekel hogy melege, csak azért hogy lejárasd. Mert azt hiszed ha valaki meleg az lejáratás. Ha nem bírod neked nem mindegy hogy meleg vagy nem? S ha arról beszélünk hogy meg ítélünk embereket az nélkül hogy ismernénk, te kezdted. Na jó ez dedósan hangzott. :)) Na mindegy.
Még ha egy rajongó kérdezte volna meg. De egy olyan ember aki "utálja" őt, és csak a hibát keresi benne, attól szánalmas. Lehet hogy élőbe jófej, aranyos fiú/lány vagy, de itt eléggé gyerekesen viselkedtél.
Engem nem zavarna ha meleg lenne, mert a hangjáért szeretem. De tudom hogy nem meleg, ezért ki állok az igazságért. És fogadd el hogy NEM MELEG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!