Tényleg meghalt Michael Telo? :O
Figyelt kérdés
Meghalt Michel Teló.:'(
A brazil énekesre a riói tengerparton találtak rá, mint később
kiderült meggyilkolták. A brazil rendőrség nyomozásba kezdett és 2 óra múlva megtalálták a gyilkost. A gyilkos beismerő vallomást tett. Azt mondta, hogy a népszerű énekessel volt egy családi vitája és azt mondta neki, hogy " hogyha elkaplak meghalsz".
Később kiderült, hogy innen jött a sztár slágerének címe "ai se eu te pego" ami magyarul azt jelenti, hogy hogyha elkaplak...
ez igaz??!
2012. febr. 18. 11:33
11/14 anonim válasza:
Hülye idióták... a muszáj és a muszály is helyes!
12/14 anonim válasza:
Én csak az előttem szólóknak szeretném üzenni, hogy a muszáj "j"-vel írandó, és egyáltalán nem helyes "ly"-al. Köszöntem!
13/14 Marton Adél válasza:
ez hlyeség nem halt meg,és nem mindegy neked hogyan írja hagyd őt békén!
14/14 anonim válasza:
Én találtam egy brazil újságban egy cikket, melyben az állt, hogy Michel Teló meghalt.Én már nem tudom mi az igazság, szerintem nem halt meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!