Meghalt Mary Zsuzsi?
Emellett azonkívül, hogy szerintetek keményebben reagáltam mint kellett volna, nem volt semmi a válaszomban, amivel azt érdemelném, hogy leostobázzanak. Márpedig, ha arra utalnak, hogy Sp miatt járok fel gyakorikerdesek.hu-ra, akkor bizony leostobáztok.
Rendben legyen. Elnézést, hogy a Családi kapcsolatok kategóriába - eredetileg - beírt felesleges kérdésre, kissé nyersen reagáltam. De a válaszom még mindig ugyanaz. Google.
#7 vagyok.
Én nem véletlenül kezdtem azzal, hogy igazad van. Nem rádförmedni akartam, csak elmondani, hogy teljesen felesleges időt, és energiát pazarolni azokra, akik olyan kérdéseket tesznek fel, amire a válasz könnyen kideríthető.
Mindig is lesznek emberek, akiknek egyszerűbb, és kényelmesebb itt kérdezősködni, mint utána járni dolgoknak. Jobb ha rájuk hagyod.
Nem hiszem, hogy te förmedtél rám, hanem aki az SP-zéssel sérteget. Igazából ha itt bárki is ismerne engem kinevette volna a válaszadót.
Nagy hibám, hogy aki nem ésszerűen viselkedik azzal kemény vagyok :/ Ez van. Tény, hogy nem vétett semmi borzasztót a kérdező, csak az ilyen mindig is felbosszantott.
Á, ez a kérdés még nem is legalja...
A kedvencem a "nektek tetszik a XY név? Szerintem nagyon gáz!"
Egyrészt ízlésről nem lehet vitatkozni. Az olyan, amilyen.
Ráadásul kifejti, hogy neki nem tetszik. Akkor mit vár? Hátba veregetést, hogy tényleg gáz, vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!