Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak engem idegesít h még a...

Csak engem idegesít h még a csapból is Kate és Vilmos esküvője folyik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 19:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig engem is idegesített, hogy ennyit foglalkoznak vele. Ugyan miért olyan baromi érdekes ez egy átlag magyarnak?!

Azóta viszont egy kedves és profi pszichológus ismerősömmel is beszéltem erről, hogy ő mit gondol róla, és szerinte ez az egész a következőről szól:

Az emberek vágynak a mesékre, ez pedig kétségkívül az, csak valóságos. A mesék pedig nem csak a gyerekeknek valók. Amit látunk, hogy volt egy lány, akinek az volt az álma, hogy királyné legyen belőle. És ő kitartott a célja mellett, bízott magában, és csak előre tekintett, mígnem egy szép napon a királyfi (fehér lovon) megérkezett hozzá, és most jön a mese vége: boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

És ezt akarják az emberek látni. Egyébként pedig tényleg érdemes példát venni Kate-ről abban a tekintetben, hogy eléri a célját és boldog.

Félreértés ne essék: nem azt állítom, hogy nem szeretik egymást, de akkor is a királyi családba házasodik be, ami azért nem kis dolog!

Mindemellett engem majdnem teljesen hidegen hagy. Csak megpróbáltam elmagyarázni. :)

19/F

2011. máj. 4. 16:31
 22/25 anonim válasza:
Régen a moszkvai május 1-i felvonulás, most meg ez...
2011. máj. 4. 19:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem oké,h mindenhol ez van de ez tényleg egy különleges esküvő volt:)

A mi esküvőnk 20ember,100ezer ft összegből kijött. Szerintem a szive mélyén mindenki ilyen királyi esküvőre vágyik... (kár hogy igy megcsunyult kopaaaaszodott a Vilmos,mert milyen helyes fiuk voltak.. [link]

Én nem ekkora csókot adtam a férjemnek amikor összeházasodtunk..

2011. máj. 5. 10:16
 24/25 anonim válasza:
angol óra fő témája volt...én nem figyeltem oda, mert nem nagyon érdekel. angol tanárnőm elvolt ragadtatva...
2011. máj. 27. 12:23
 25/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem a szive mélyén mindenki ilyen királyi esküvőre vágyik..."

Ezzel azért tudnék vitatkozni. Gondolj már bele... Minden mozdulatukat látta a fél világ, őket bámulta mindenki. Így már nem olyan "intim". Szerintem sokkal jobb egy szolidabb esküvő, mint egy ilyen puccos-csicsás, ami körül túl nagy a felhajtás.

2011. máj. 27. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!