Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Idegesít Sarka Kata?

Idegesít Sarka Kata?

Figyelt kérdés
Mit tud ez a nő?Mert beszélni nem,és nem láttam,hogy felmutatna valamit.Ki nem állhatom.
2009. dec. 3. 09:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom :)) De egyébként is a Hajdú tuszkolja, erőlteti mindenhova... :D Mintha ő lenne a legszebb xD
2009. dec. 3. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem,ez van.:S
2009. dec. 3. 10:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Azért blokkolnám...
2009. dec. 3. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Az ilyeneket kéne koncentrációs táborba küldeni, nem a zsidókat vagy a cigányokat... :S
2009. dec. 3. 14:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Ő még nem olyan vészes, de a Péter ki nem állhatom. Szerintem sznobok.
2009. dec. 3. 16:37
 6/18 anonim ***** válasza:
hányok tőlük...
2009. dec. 4. 13:23
 7/18 anonim ***** válasza:
a magyar "celebek" már ha lehet annak nevezni őket IQ-juk=0
2009. dec. 5. 15:22
 8/18 anonim ***** válasza:
45%

mivel én nem ismerem és semmit nem ártott nekem soha, ezért nincs okom utálni sem..szerintem szép, meg aranyosnak tűnik:)

17L

2009. dec. 8. 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:
IGEN!!! Nem is kicsit! Balhézik a meztelen képek miatt... Akkor meg miért vállalta? Valljuk csak be, hogy máshoz nem ért, csak a magamutogatáshoz. Ahhoz meg nem kell sok minden, max. pénz, hogy karban tarthassa a testét. Az meg van, pláne a Petikének.
2009. dec. 10. 19:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Engem mindenki idegesít,aki semmit nem tett le az asztalra és mégis minden tele van vele..............

Ő meg különösen........... úgy oda van azzal a gyerekkel,mintha ő lenne az egyetlen anya a földön,a faszijáról meg ne is...................................................

Bunkó,paraszt,tehetségtelen,semmihez sem értő majom

2009. dec. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!