Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Idegesít Sarka Kata?

Idegesít Sarka Kata?

Figyelt kérdés
Mit tud ez a nő?Mert beszélni nem,és nem láttam,hogy felmutatna valamit.Ki nem állhatom.
2009. dec. 3. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a hajdú természetesen,nem a nője......................zsák a foltját...............
2009. dec. 14. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:

hát ma volt egy kvizműsorban,amit a bALÁZS Vvezet, a cimét nem tudom...és hát kb enniy volt a csaj: szerinted Peti? én nem tudom,dönts te:D

pedig én azt hittem a Hajdu az intelligens nökre bukik egy Erös Antonia után:D

2009. dec. 21. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
bálint antónia, nem erős..
2009. dec. 21. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Allandoan csak a cimlapon akarnak lenni!Jaj meg az eskuvojuk!Ott volt meg Gyurcsany is!Utalom az ilyen celebeket,akiknek semmi tehetseguk,de allandoan a cimplapon vannak!Elneveztek mar roluk egy ujsagot is!Miben teheteges Kata?Peter az meg ok,hogy musorvezeto,de Kata az mivel foglalkozik egyaltalan?A vegen meg Gyozike szintjere sullyednek!
2009. dec. 21. 22:54
 15/18 Amikaa válasza:
Szerintem ez a csaj hülye, mint a se**em!!:S:S Szal igen, idegesít...
2010. febr. 5. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem nagyon idegesitett eddig is,ki nem állhatom,de ma kiverte a biztositékot,ahogy a Kiszel Tündéröl beszélt! Én nem tudom kinek hiszi magát ez a p***a!
2010. márc. 25. 10:58
 17/18 anonim válasza:
rühellem!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 16. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:
semmirekellő, idegesítő műnő!
2012. júl. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!