Titeket nem idegesít hogy Gigi átvette Ani stílusát?
Figyelt kérdés
Tudjátok Anikónak van egy érdekes hanghordozása és azt most átvette a Gigi engem tökre idegesít hogy ha látok egy riportot és a Gigi ott kopizik titeket nem zavar?
normális válaszokat,please!!! :) köszi
2011. máj. 5. 18:17
1/10 anonim válasza:
Telibefosom, úgyis kiestek már mind a ketten.
2/10 anonim válasza:
gigit latni sem birom a nagy lofogaval. nem tudom miert mondjak,hogy jo csaj??? mi jo benne? mer a feje az egy lofej
4/10 A kérdező kommentje:
[link] itt van amikor bemennek a lakásba 4 perc 55 másodpercénél van...
2011. máj. 5. 18:29
5/10 anonim válasza:
Igazad van, eddig is utáltam Gigit, ezután is......
6/10 anonim válasza:
Engem úgy idegesít a Gigi ahogy van. Ki nem állhatom.
7/10 anonim válasza:
engem az idegesít h még Ani bent volt a villában Gigi olyanokat nyilatkozott róla h áhh....-.-" és most meg nyalizik neki meg minden
8/10 anonim válasza:
engem villában, villán kívül, Anikós hanghordozással, anélkül, mindenhogy idegesít!
10/10 anonim válasza:
Hát én Gigit mindig is egy ribinek tartottam,egyéltalán nem tetszik a stílusa,se így,se úgy...Felőlem beszélhet Anikó stílusával,a saját stílusával akárhogy...El van magától szállva,úgyhogy teljesen mindegy.Megjátsza az agyát,hogy ő milyen jó csaj,közbe meg tök rusnya...Alakra nem rossz,dehát
a feje borzasztó ronda...
Anikó legalább szebb egy fokkal,van neki egy ilyen vidéki beszédstílusa,nem arra gondolsz,hogy átvette Gigi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!