Melyik az a sztár aki téged nagyon, de nagyon idegesit?
az összes magyar celeb.
Úgy tarkón lőném az összeset, felhalmoznám őket, rájuk borítanék egy adag benzint, lehugyoznám őket, majd letolnám a gatyám, a seggemhez tartanék egy gyufát, egy akkorát finganék hogy lángszóróként üzemelne az ánuszom, majd boldogan konstatálnám hogy az összes kigyulladt, és elégedetten hazamennék.
külföldi: Miley Cyrus, Tom Cruise, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Kristen Stewart, Robert Pattinson ( nem sorolom fel itt az összes Alkonyat szereplőt, Kristen csak úgy alapból, Pattinson pedig a magyarországi viselkedése miatt)
biztos van még.
magyarok: majdnem az összes. komolyan. minden tehetségkutatós, playmate, modell, a mai " zenészek". nagyon kevés hazai embert tudok megbecsülni - sajnos.
Nekem is Rihanna. Szerintem olyan mint egy cigányasszony ezzel a sötét bőr-vörös haj kombóvál. Nem tudom, ki volt az, akitől kapott valami "az év legszebb lába" díjat, de szerintem fejbe kéne rúgni, mert a spinének olyan a lába, mint 2 oszlop.
A másik, akit nagyon rühellek, az Anne Hathaway, mert szörnyű volt, ahogy megformálta Ellát.
az összes butuska tinisztárt: miley cyrus (már a neve is rémes), selena gomez, zac efron és a többiek
na meg fekete pákó, kiszel tünde
amúgy iszak eszter is teljesen antipatikus
elég sok van, aki nem tehetséges és mégis híres a nagy semmiből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!