Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen hírességel találkoztál...

Milyen hírességel találkoztál személyesen, vagy csak láttad esetleg élőben?

Figyelt kérdés
Lehet külföldi is,vagy magyar!Ha igen,akkor hol,és milyen szituációban,vagy milyen apropóból?:)
2009. febr. 17. 22:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Zanzibár, Komár Laci és Flipper Öcsi, Masin Mouse, Balalajka együttes :DDDD
2009. febr. 21. 17:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
ja és DOGS
2009. febr. 21. 17:30
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Én Hajós Andrással találkoztam egyszer Mekibe :) Valami nőcivel volt.
2009. febr. 21. 18:20
 24/33 anonim válasza:
100%
A munkahelyemen többször láttam Janics Natasát, és Petrovics Kálmánnal tegező viszonyban vagyok /1985-ben tízezer méteren a vb-első négyes tagja, valamint világbajnoki második és harmadik hely is/
2009. febr. 21. 18:41
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
The Rasmusból Laurival, Eeroval, Akival és Paulival a koncert előtt és után, Pákóval és Győzikével a Westendben, a Mirigyes srácokkal koncert előtt, Sub Bass Monsterrel a Westend mosdójában, a United tagjaival, Zanzibárból Ritával szintén koncert előtt. Stb... Sok, fel sem tom sorolni.
2009. febr. 21. 20:47
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Majka (ózdon ugyan oda járunk bulizni), Segal, Frenki, Sterbinszki, Bárány, Hamvay, United együttes, Kozsó, Zanzibár együttes, Magdi néni a Barátok köztből, Both Zoltán, Rékasi Károly, Groovehouse együttes, Jan Wayne.
2009. febr. 22. 10:37
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok! Majka, FRenki és Segal (voltak nálunk egy nagy nevű embernek csináltak szülinapi bulit! Sterbinszki, Hamvay és Bárány (disco)! United együttes, Zanzibár együttes, Kozsó ( Danubius roadshow)!Magdni nénit láttam az egyik bevásárló központban! Rékasi A volt sulimban forgatott filmet! Both Zoltánt a westendben láttam! Jan wayne és a Groovehouse egy discoban koncertezett! Hooliganso, Kovalsky Tisza parti koncert!
2009. febr. 22. 10:47
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Akikkel találkoztam:Sub Bass Monster,Gangxta Zolee,Kiss Ramóna,a Cristal,TNT,Majka (de erre nem vagyok büszke :) ),VV Marcsi,VV Indián,Omega,Esőtükör,Hátshow sor,és a Tokio Hotel.
2009. febr. 27. 14:42
 29/33 anonim válasza:
Placido Domingo
2009. aug. 13. 23:57
 30/33 anonim ***** válasza:
Én is válaszoltam már régebben, de eszembe jutott, hogy Pataki Attilával találkoztam még, jól össze is szólalkoztam vele mert bunkó volt (rendezvényen melóztam - nem mint biztonsági őr, csaj vagyok és kapunyitogató emberke voltam :P)
2009. aug. 14. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!