Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek megnyerheti Laci...

Szerintetek megnyerheti Laci a VV4-et? És Szandika vagy Éva?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez így van, egyedül Ginás dologban nem értek egyet veled. Haragudjanak rá, de mostmár mivel lesz jobb? Semmivel... nem gondolkodott előre, kész. Én úgy fogom fel, hogy kapott egy lehetőséget, nem bírta, nem élt vele, feladta, az ő baja... Én nézem a műsort, mégsem okozott csalódást, hiszen az ő dolga mit csinál! Ha jelentkeztem volna sem hiszem hogy haragudnék rá. Ennyi erővel Zsuzsi ezerszer rosszabb volt, de ezt hagyjuk is mert az a nőszemély számomra egyenesen elviselhetetlen volt!

Nekem maga a műsor tetszik... ha nem ilyen körülmények között zajlana (ergo nem egy műsor lenne), nem a kamerák előtt a nap 24 órájában, hanem afféle önismereti próba lenne csak, akkor én is jelentkeztem volna minden izé nélkül! Még nyeremény sem kellett volna, egyszerűen csak kíváncsi lennék hogy hogyan tudnék ilyen körülmények között helytállni. Valószínű Gina nem is gondolt bele hogy mit vállalt, igazán én sem tudok belegondolni, annyi különbséggel hogy engem abszolút nem is vonz az egész... számomra nem ér ennyit ez a fődíj, én inkább megdolgozok érte, és felépítem magamnak a saját kis életemet. Lehet nem leszek gazdag, de nem fog rajtam csámcsogni az egész ország évekig! No meg persze majd a gyerekeim előtt sem az a példa fog lebegni hogy így a legegyszerűbb hozzájutni a dolgokhoz, fölösleges megdolgozni érte (de ez megint más téma)!

Lényeg hogy egyet értek veled. Műsornak jó, hogy akadnak ilyen emberek is benne, de ha már az volt a kérdés hogy ki nyerheti meg, akkor semmiképpen nem mondanám Olivért vagy Évát, hiszen emberileg (tv alapján) nem tartom őket méltónak erre, sem tisztességes játékosoknak akik "megérdemelnék" a látottak alapján!

2011. jan. 9. 17:49
 22/22 anonim ***** válasza:
szerintem olviér esélyes!
2011. febr. 5. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!