Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek megnyerheti Laci...

Szerintetek megnyerheti Laci a VV4-et? És Szandika vagy Éva?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a nagy hangú emberek sokáig bent maradnak majd, de a végén inkább egy kedvesebb ember fog nyerni. Tippjeim: Laci, Gigi, Béci.
2011. jan. 8. 23:41
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
sztem Szandika vagy Béci nyeri
2011. jan. 8. 23:49
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Gyanús, hogy Szandika az egyik esélyes: Közönséges, nagyszályú, harsány és egyszerű. Ma sajna ez kell az embereknek.
2011. jan. 8. 23:50
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
ÁÁÁ Éva most kiesik, utána Szandika, mert már csak a sz*r jön ki a száján. Hát Laci a nyerő így :D:D:D:D
2011. jan. 9. 00:04
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Szandika, Béci, Anikó...őket nagyon esélyesnek tartom.
2011. jan. 9. 01:06
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
Én szeretem Évát,de nem csak azért mondom...Ildikónak nagyon kevés szavazatja lesz szerintem,és Éva jön vissza a párbajból. Laci és Éva a legesélyesebb számomra,meg utána Szandika.
2011. jan. 9. 10:11
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

Éva abszolút esélyes,meg Oli. Én amúgy is kettejüket látnán szívesen a legvégén.

Szandika nagy kedvenc,ő is erős karakter ,de szerintem megnyerni nem fogja.

Laci,Béci,Gigi,Jerzy,Zsófi pedig igazán hazamehetnének már ,mert unalmasak ,Gigi pedig még álszent is,Jerzynek meg agya nincs.

2011. jan. 9. 10:47
 8/22 A kérdező kommentje:

utolsó :

igen, de szerintem éva meg oli nem jó emberek. nem gondolod, hogy a végén ez lesz a vesztük ? pl. laci hiába nem csinálja a botrányokat, sokan szeretik. ha kibontakozna kicsit és érdekesebb lenne, még többen szeretnék.

oli és éva csak az alamuszi machinálásaikkal villantanak, mást még nem csináltak.

amúgy én évát mindezek ellenére vmiért bírom.

de oli egy sz.r ember, szerintem. és egyre többen utálják a nézők. már uncsi, hogy napi 24 órában alakoskodik és azt latolgatja az erőviszonyokat.

ezen kívül semmit nem csinál.

én sz.r embernek nem adnám oda a pénzt.

pl. szabolcs és milo is csendes játékosok voltak és ő nyertek .

2011. jan. 9. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:

sokan oda vannak szandikáért mert őszinte, nekem nagyon unszimpi, sokat hisz magáról, de sokan képesek lennének ezzel megnyeretni.

laci oké, ő nem túl szürke, de nem is egy idióta. éva pedig nekem szimpatikus, mert a nagyszájúak közül ő a legőszintébb legalább.

ha köcsög akkor is, ha kiborul akkor is. remélem simán leveri ildit a párbajon.

évát vagy bécit választanám győztesnek.

2011. jan. 9. 11:18
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező,nem mondtam hogy bármelyiknek is odaadnám a pénzt.:D Sőt ,eléggé sajnálom hogy ezek közül egynek odaadják :S Már önmagában a műsor is,bezárták ezeket oda,etetik meg még a nyeremény. Össze lehetne számolni hogy összesen hány millió megy erre rá ,és ezt az összeget hány éhező gyereknek lehetne odaadni...

De ha simán a versenyt nézzük,akkor Olivér és Éva azok akik odavalók. Olivér nekem sem a szívem csücske,de nem is barátkozni mentek oda.

2011. jan. 9. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!